- 8 Eylül 2016
- 103.364
- 438.271
- 898
- 36
İyi geceler bebiş

İyi geceler bitanemyarın sabah görüşürüz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler bebiş
İyi geceler bitanemyarın sabah görüşürüz.
Bugün giriş kata geçtim canım 5 hafta bahcedeydim ama cam kırılmış koridorun sonunda, aynı bahçe gibi soğuktuGeçmiş olsun canımBen de nöbette üşütmüştüm. Sen de bahçede misin
katta mi
Hepimizden sağlıklı çıkacaksın hiç endişelenmeşimdilik kan tahlili verdim abla![]()
Sıcak tut kendini canım. Bol bol hamur işi düşünerek zıplayabilirsin meselaBugün giriş kata geçtim canım 5 hafta bahcedeydim ama cam kırılmış koridorun sonunda, aynı bahçe gibi soğuktu![]()
masterfite katılacağım canım.Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
kizlar yarin bildirimle hangi takimda yer almak isterseniz bildirmeyi unutmayin..
Bildirimler fotografli ve nikli olarak yapilmali en gec 13.00 e kadar bekliyorum...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@sara_28
menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Aomine Daiki
@limonlutarcinlikek
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
Bu bizim migi nerde gorsem tanırım
Dekoder gibisin fıstığım maşallahbu haftaki kırmızı kaptan hayrına bi zahmet yarın mavi kaptan seçsin beni![]()
Bence obezite gezegeni oburay ile sert acı yapıyor. Üstüne regl retrosu da doğum haritasinda güçlü çikolata etkisi olan arkadaşlari zorluyor.Grubumuza bir astrolog gelse ne güzel olurdu.dolunay mi Venüs mu kaynaklı bir şeyler oluyor bize ...
![]()
Bence obezite gezegeni oburay ile sert acı yapıyor. Üstüne regl retrosu da doğum haritasinda güçlü çikolata etkisi olan arkadaşlari zorluyor.![]()
Agzina hayra ..........
Oburay boyun devrilsin.Bence obezite gezegeni oburay ile sert acı yapıyor. Üstüne regl retrosu da doğum haritasinda güçlü çikolata etkisi olan arkadaşlari zorluyor.![]()
Ben olursam seni seçerdimbu haftaki kırmızı kaptan hayrına bi zahmet yarın mavi kaptan seçsin beni![]()
Amann astrolojiyle hiç alakam yok.anlamam dolunay Venüs falan. Yedik Allah affetsinGrubumuza bir astrolog gelse ne güzel olurdu.dolunay mi Venüs mu kaynaklı bir şeyler oluyor bize ...
![]()
Bende oyle dusunuyorum. Ama arkadaslar kizarsa, istemezse diye cekiniyorum
Allah affediyor, tartı affetmiyor.Amann astrolojiyle hiç alakam yok.anlamam dolunay Venüs falan. Yedik Allah affetsin![]()