Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen. Panik yok. Döneceğim.![]()
Azcik Türkçe konuş.benden iyi biliyon.
Bitmedi mi kizŞimdi sari takimdan seciyoruzugurbocuuu
Sarı takımdan seçim yaptınız mıHaydi yavrukurtlarim hep beraber en çok kiloyu biz verecek en zayıf biz olacaaaazzz en çok ve düzenli biz yuruyecegizzzz sporumuzu yapacagiiiizzzz
Onları niye sececez canikomSarı takımdan seçim yaptınız mı
Onlar sadece adima destek olcak. 2 kişi var birini seçOnları niye sececez canikom
Allah rahmet eylesin canım. bu süreçler yoruyor ruhen, haklısın. biraz dinlen ama arayı fazla uzatma. çok uzak kalınca da alıyoruz çünküYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Sayfamızdan ayrılan değerli arkadaşlarımızın ısrarla bıkmadan usanmadan hakaret etmelerinden yorulmuş olabilirim. Sabrımın son kullanma tarihi de tükendi hastayım ve tahammül edemiyorum. Açık açık yazacaklar kim ne yaptı onlara ne dedi Yoksa böyle arkadan arkadan sallamayacaklar. Adam gibi çıkacaklar ortaya söyleyecekler ne olmuş neden dolayı gitmişler onlara ne yapmışım kim onlara ne yapmış kim şeytan kim melek kim timsah ?niye yaa
Ben kaçar. Balkon konuşmami akşam yapcam. Menüler guzel gelir inşallah etiketlemeyi unutmayin mavişler![]()
Türkçe konuşuyorum anlayanım yokAzcik Türkçe konuş.benden iyi biliyon.![]()
Ugur bocugu kırmızı renklidir bu renk sana yakıştı kaptanımMayacigim sana çok güveniyorum geçen hafta veremedin artıya geçtin bu demek oluyor ki bu hafta çok iyi vereceksin seni goriyim hadi canikom en az 1 kilo bekliyourm senden eksi ama![]()
Mayacigim sana çok güveniyorum geçen hafta veremedin artıya geçtin bu demek oluyor ki bu hafta çok iyi vereceksin seni goriyim hadi canikom en az 1 kilo bekliyourm senden eksi ama![]()
Ay sen de prosun ya sana da kırmızı takım yakışıyor kız senden de en az 1 kilo bekliyoruumUgur bocugu kırmızı renklidir bu renk sana yakıştı kaptanım![]()