Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20220114-181441.webp
    Screenshot_20220114-181441.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 29
Yok valla yok tukendim

Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Allah rahmet eylesin canım. bu süreçler yoruyor ruhen, haklısın. biraz dinlen ama arayı fazla uzatma. çok uzak kalınca da alıyoruz çünkü 😔

Sayfamızdan ayrılan değerli arkadaşlarımızın ısrarla bıkmadan usanmadan hakaret etmelerinden yorulmuş olabilirim. Sabrımın son kullanma tarihi de tükendi hastayım ve tahammül edemiyorum. Açık açık yazacaklar kim ne yaptı onlara ne dedi Yoksa böyle arkadan arkadan sallamayacaklar. Adam gibi çıkacaklar ortaya söyleyecekler ne olmuş neden dolayı gitmişler onlara ne yapmışım kim onlara ne yapmış kim şeytan kim melek kim timsah ?

Herkesin bir sabri var. Zorluyorlar. İlla diyorlar konuş Cordelia. Çünkü susuyorsun diye suçlu sanıyorlar. Sadece iyi niyetimden ve geçmişin hatrına susuyorum. Ama herşeyi tek tek dökeceğim. Özel demeyeceğim genel demeyeceğim. Kim ne konuşmuş ortaya koyacağım. Benim alnım ak. Onların ak mi herkes görecek. Ya da susacaklar terbiyeli terbiyeli.

Back
X