- 14 Ocak 2022
- 27
- 90
- 8
- 46
Spor yapmayinca inan kendimi suclu hissediyorum fakat mecburum yapmiyorum artik zaten sadece sismemeyim karnim cikmasin diye evin icinde kucuk kucuk adimlar atiyorumAcele etmeyin spor için daha cok yeni ameliyat olmussunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yapmayinca inan kendimi suclu hissediyorum fakat mecburum yapmiyorum artik zaten sadece sismemeyim karnim cikmasin diye evin icinde kucuk kucuk adimlar atiyorumAcele etmeyin spor için daha cok yeni ameliyat olmussunuz
Kilo korumamda banada cok faydali oluyordu tek dilegim kilo almamakDun 12.000 adimi evin icinde attım
Cok fazla yemek yedigim icin kilo korumamda benim icin etkili oluyor![]()
Harika vallahiii 12.000 adim superrrrDun 12.000 adimi evin icinde attım
Cok fazla yemek yedigim icin kilo korumamda benim icin etkili oluyor![]()
Saglik daha onemli yapmayın sakin dikisleriniz zarar görmesinSpor yapmayinca inan kendimi suclu hissediyorum fakat mecburum yapmiyorum artik zaten sadece sismemeyim karnim cikmasin diye evin icinde kucuk kucuk adimlar atiyorum
Hiç farketmez canım sen nasıl uygun görürsenGünaydın canim
Yazmayinca ekleyemedim canim dun
Simdi Kırmızı takima ekleyebilirim istersen
Hiç farketmez canım sen nasıl uygun görürsen
Canım bence bu kararı kırmızı takım kaptanına bırakalım ister kendi takımına alsın ister karşı takıma versin. Çünkü sardunyanın katılması avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir.
GünaydınGünaydınlar. Ameliyat olan, covide yakalanan olmuş çok geçmiş olsun.
Eşim şehir dışına çıktı bu sabah iş nedeniyle. Telaştan dün akşam yazamadım. Sabah tartıldım, biraz dikkat etmek iyi gelmiş çünkü 88,6 kg çıktım. Kahvemi içiyorum, birazdan spora başlayacağım.
2 hafta deneme sürecinde sizler gibi paylaşımlarımı düzenli yapacağım ama kilo bildirimini ne zaman yapayım? Pazartesi mi yoksa cuma mı?
Tamam olur kaptanimCanım bence bu kararı kırmızı takım kaptanına bırakalım ister kendi takımına alsın ister karşı takıma versin. Çünkü sardunyanın katılması avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir.ugurbocuuu
Amine Busra
sardunya1038
Tamamdır. O zaman ben spora gidiyorum, tutmayın beniGünaydın
Bugunden itibaren menulerini paylaşmaya basla canim
Cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruz
Cuma günleri fotografli ve nikli olarak..
Katilimin guzel olursa deneme suresini kısaltabiliriz![]()
Hoşgeldin canımTamamdır. O zaman ben spora gidiyorum, tutmayın beni![]()
Gecmis olsunHanımlar, gözde arpacık gibi bişey çıktığında ne sürüyorsunuz. Oğlumun göz pınarına doğru gözü şişti başı da ağrıyo.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Çig sarımsak sürerdi annem. Eczaneden acıtmayan bir pomad alabilirsin canım. Çok geçmiş olsun.Hanımlar, gözde arpacık gibi bişey çıktığında ne sürüyorsunuz. Oğlumun göz pınarına doğru gözü şişti başı da ağrıyo.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Tesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
Cok sukur bunada şükür.Saglik daha onemli yapmayın sakin dikisleriniz zarar görmesin![]()