Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hanımlar, gözde arpacık gibi bişey çıktığında ne sürüyorsunuz. Oğlumun göz pınarına doğru gözü şişti başı da ağrıyo.
Gozde arpacik ciktiginda bisey surulmez diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin lutfen goz cok hassas bir bolge olduğu icin faydalida olsa hicbirsey surmemek lazim diye okudum direk doktora. doktorlar oraya antiseptik ozelligi olan agri kesicili kremler veriyor. Hele cocuklarda doktora gitmeden surmeyin hicbirsey derim bu benim nacizane fikrim yinede siz bilirsiniz

Sarımsak yakmazmı, ben çayla sildim demin. Damla var olmazsa onu deneyim. O da olmazsa , öğlen kızı almaya gidince pomad alırım. Çocuk okula gidemedi yaaa, tabi o mutlu😂

Günaydın 😘
Sarımsak yakıyor ama her şeyden daha çabuk iyilestiriyor. Çocuklar dayanamaz o yüzden pomad daha iyi... Muhtemelen mikrop kaptı yavrum....her yer virüs kaynıyor. :KK51:

Hanımlar, gözde arpacık gibi bişey çıktığında ne sürüyorsunuz. Oğlumun göz pınarına doğru gözü şişti başı da ağrıyo.gunaydin abla. Pamuğu çaya batırıp silebilirsin doktor önermişti bana
Mesaj biraz karışmış nasıl oldu anlamadım.
Pamuğu çaya batırıp silebilirsin

Back
X