- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kkzlar hazir tatil donusu instagramda diyet ararken 4 gunluk duz karin diyetini buldum. Yarin sabah basliyorum. Bana katilmak isteyen var mi? Listedeki gidalar herevde bulunan turden:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakız çiğne canım rahatlarsın..Zor valla çok zor. Onlara pizza tatlı yapcam diye saat oldu 2,5 acıktım. Zaten adet yoğun ayakta duramıyorum, oturdum salatamı yedim. Ama kalp atışım gözlerimden kulaklarımdan çıkıyo. Yedim valla pizzadan. Sonra tatlı da yedimAma noldu mide rahatsız oldu. Yürüyüş yaptım yok geçmiyo. Akşam evyoğurdundan ayran içtim sadece. Sabaha hazmederim herhalde
![]()
Bakayim etiketleniyir mu dunyadanNick değiştireceğim diyordu değiştirmiş belki @Cordelia varmı bilgin canım ?
Etiket oluyor son görülme yol başı gecesiBakayim etiketleniyir mu dunyadanHedef60kgolmak e … canim gersey yolunda mi? Nerelerdesin?
ben de merak şimdi neden acabaGlutene alerjim filan yok ya da yoktu 2 sene once test yaptirmistim. ama anlamadim farketmiyor her cesit un hem karnimi cok sisiriyor hem de yuzumu kipkirmizi yapiyor.
31 aralıkta girmiş en son. ben de merak ettim.Bakayim etiketleniyir mu dunyadanHedef60kgolmak e … canim gersey yolunda mi? Nerelerdesin?
Ben de sasirdim ya tek iyi olsun da. Hep gelirdi.Etiket oluyor son görülme yol başı gecesiçok şaşırdım
Hibdistancevizi unu denedim buriac kez ama cok agir gelmisti o da. Soracagim alergologa anlamadim valla bildigin balon gibi sisiyorum ve kipkirmizi bir suratben de merak şimdi neden acaba
karabuğday ve kinoa unları da mı şişiriyor canım? ya da ne bileyim hindistancevizi unu?
İnşaallah canım şifresini falan unutmuştur inşallah kötü birşey yoktur..Ben de sasirdim ya tek iyi olsun da. Hep gelirdi.
Sakız çiğne canım rahatlarsın..
Ben de takip edeyim seniBen de senin olurumayni youtube adinda. Kanalimizla ayni adda actim canim. liliada sonunda bir de _inst var. kardeslerim cok israr ettiler. Facebook da kullanmiyirdum. Anacim bir actim herkes ibstagramdaymis zaten bi ben eksikmistim. Ben de geldim tam oldu
![]()
O unu hiç sevmedim ben. bir heves alıp krep yapmıştım oowwwww rezalettiHibdistancevizi unu denedim buriac kez ama cok agir gelmisti o da. Soracagim alergologa anlamadim valla bildigin balon gibi sisiyorum ve kipkirmizi bir surat![]()
Kuzu bu ara çok yoğunum ev gelen giden. Kendi namaz tipigim aktif bu ara ona zor yetişiyorum, yoğunum inan çok.. ulasamayip duvarıma yazanlar var neredesin diyeNerelerdesin hayatım özledik
![]()
Buldum sanırım, sonu tek ile biten hesap benimkiBen de takip edeyim seni
O unu hiç sevmedim ben. bir heves alıp krep yapmıştım oowwwww rezaletti
buğday dışındaki tüm unların tadı bir garip. alışık değiliz çünkü. ama ben kullana kullana alıştımBen de takip edeyim seni
O unu hiç sevmedim ben. bir heves alıp krep yapmıştım oowwwww rezaletti
Evet canım, ben siyez unu ile pırasalı kek yapıyordum o iyiydi bi tek ama bayadır almıyorumbuğday dışındaki tüm unların tadı bir garip. alışık değiliz çünkü. ama ben kullana kullana alıştım![]()
Doğru canım söylemiştin unutmuşum. İyiysen önemli olan oKuzu bu ara çok yoğunum ev gelen giden. Kendi namaz tipigim aktif bu ara ona zor yetişiyorum, yoğunum inan çok.. ulasamayip duvarıma yazanlar var neredesin diye![]()
kız vakalar arttı. ayrıca karantinaları azalttılar covit olanlar ortada geziyor. eve kimseyi alma, kimseye de gitme. iyi cesaret valla.Kuzu bu ara çok yoğunum ev gelen giden. Kendi namaz tipigim aktif bu ara ona zor yetişiyorum, yoğunum inan çok.. ulasamayip duvarıma yazanlar var neredesin diye![]()
Çok şükür canımDoğru canım söylemiştin unutmuşum. İyiysen önemli olan o![]()
siyez unu normal buğday unu. tek farkı genetiği değiştirilmemiş un olması. glisemik indeksi daha düşük bir de gluten daha az sanırım. gluteninin genetiği de değişmemiş. tambuğday unudur.Evet canım, ben siyez unu ile pırasalı kek yapıyordum o iyiydi bi tek ama bayadır almıyorum