Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım bu kız niye bu kadar datluDerdim de dermanım da sen ol Elhanimmm :)))
Krep de hic guzel olmuyor onu da denemistin.Benim de ketocanliğim vardi bir ara. Amerika' da yaşayan tatlı bir hanımı takip ediyordum bir zamanlar.Evde hala iki paket Hindistan cevizi unu var. Hiç sevmedim. Ekmeğini denemiştim kıvam almayan bir un tadı berbattı...
Anladim canim yasimiz yakinmis ben de 35imYaşım 38, kilo kalıcı olmasin diye ugrasiyorum :)Beth18
Kacamakli bir gun olmus6.30 1 dilim ekmek, su
12.40 domates, peynir, 2 catal sucuk, zeytin, 2 yumurta, 1 dilim ekmek, çay.
14.40 tuzlu kacamak (az)
15.20 sütlü neskafe
16.00 1 elma
16.30 1 kase tatlı kaçamak
Egzersiz
20.00 1 tabak haşlanmış karnabahar,
1 tabak kuru fasulye, 2 köfte
Su kendime göre cok ictim (iyi ictim) :)
* Aksam yemegi gec oldu bugün. 2 tabak yemek de cok oldu (bitmesi gerektigi icin yemek yiyenlerdenim, fasulyeyi ziyan olmasın diye yedim:) ama karnahabari niye o kadar yedim, hmm haslayip dolaba atacaktim unuttum:))
Beth18
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Sabah 10:00
2 dilim salçalı ekmek
Çay
Ara: filtre kahve
Akşam 19:00
Bi kase havuç çorbası
1 tabak mantar sote
Su:2 lt
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
YaparsinMinii
Adım :
Rahatsizim canım bişi yemek istemediAfiyet olsun canım
Salçalı ekmek görüyorum hep menülerinde nasıl yapıyorsun
Ekmeğe salça mi sürüp yiyorsun canimRahatsizim canım bişi yemek istemedi![]()
Çok geçmiş olsun hemen toparlarsın inşallah hastalık mevsimindeyizRahatsizim canım bişi yemek istemedi![]()
Evet ekmege yag salça sürdüm yedim bugün dikkat edicem dün salçalı ekmek olmadı biliyorumEkmeğe salça mi sürüp yiyorsun canim
Kalori acısından değil de protein almamış olduğun için sıkıntı ben de bugün sıkı dikkat etmek istiyorum yarına tartı günü yineEvet ekmege yag salça sürdüm yedim bugün dikkat edicem dün salçalı ekmek olmadı biliyorum
Afiyet olsun canimDünkü menüm
Sabah 10:00
2 dilim salçalı ekmek
Çay
Ara: filtre kahve
Akşam 19:00
Bi kase havuç çorbası
1 tabak mantar sote
Su:2 lt
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
YaparsinMinii
Adım :
Günaydın kaptanimGünaydın bu arada sevgili arkadaşlarım![]()