Sikma canını ben hep yan yatıyorum.Doğum yapmış gibi sürekli yan yatıyorum ablamsen nasılsın
Doğdugumuz değil doydugumuz yer canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sikma canını ben hep yan yatıyorum.Doğum yapmış gibi sürekli yan yatıyorum ablamsen nasılsın
Doğdugumuz değil doydugumuz yer canım![]()
Demin migrosta baktım 8.25 fiatı,eti markada 9.50..
Nerde o eski kar yağan hava durumları,günlerce kar kalkmazdı yerden şimdi havada ceee diiyp kayboluyor..Abla yagiyor ama 1 saat felan sürüyor
Az once başladı ama yine yagmadi
İyiyim canim sen nasilsin![]()
Benim hastalığım taş çatlasın 12 saat sürüyor. Sürekli öğrencilerle iç içeyim. Bilmiyorum nasıl bakıyorsunuz kendinize .Kimi duysam hasta nasil bir kış oldu bu ya. Eskiden kışları çok severdim. Artık bitsin istiyorum. Şöyle Bir kar yagsada mikroplar kırılsa inşallah
Sen yinede dikkat et ablacim artti bu ara vakalar iyiceBenim hastalığım taş çatlasın 12 saat sürüyor. Sürekli öğrencilerle iç içeyim. Bilmiyorum nasıl bakıyorsunuz kendinize .![]()
Ediyorum tatlım...arkadaşların küçük çocukları hastalanmâsin beni en çok bu üzüyor.Sen yinede dikkat et ablacim artti bu ara vakalar iyice![]()
Olabilir bilemiyorum ki cok sıkılıyorumNeden ki canim havalarin etkisi mi
Lohusa gibi yatıyorum canımAbla yagiyor ama 1 saat felan sürüyor
Az once başladı ama yine yagmadi
İyiyim canim sen nasilsin![]()
Abla hiç alışık değilim bu kadar uzun süre yatmaya sıkıldım rabbim sağlıkla sınamasın hiçbirimiziSikma canını ben hep yan yatıyorum.![]()
Devlette zor randevu almak nerde ikamet ediyorsun,ben istanbuldayım burada göztepe diş hastanesi var ona gidiyorum devlete bağlı oda.Dişçi ye gittim. Antibiyotik yazdırdım. Bitince cektir diyo. 20lik diş ve kırıldı sadece kök var. Devlette randevu yok. Cerrahi çekim olcak. Ozelde kimbilir kaç para. Nasil çektireyim![]()
Bir implant bile 1000 dolar artık zamanında iyiki yaptırmışım o ble yüreğime oturmuştu o zaman.700 lira civarı olabilir şu an
cerrahi dediği kesip alıyor, hafif ağrılı bir süreç.
napıcan sağlık işte
devlete giden daha doğrusu gidebilen insanlara hayret ediyorum
son 1 yıldır randevu yok, hep özele gidiyorum ben. eskiden kulak burun boğaza falan gitmişliğim var, tesadüfi.
aşırı kulak ağrım varken kesin orta kulak iltihabım başladı yine deyip gitmiştim.
15 sn tedavi edip, uyurken dişlerini sıkıyorsun psikiyatriste git demişti
ama teşhisi doğruydu saygı duydum![]()
Bize de yaranilmiyor di miLohusa gibi yatıyorum canım
Abla hiç alışık değilim bu kadar uzun süre yatmaya sıkıldım rabbim sağlıkla sınamasın hiçbirimizi
Abla keyfiye yatsak daha iyi yaa.zorunlu yatınca valla pekte keyfi olmuyorBize de yaranilmiyor di mi
Ayakta olanlar yatanlara özenir oysa![]()
Iyilesde canim bundan sonra su sporu yapiyorum desende sana yasak bilgin olsun :)Abla keyfiye yatsak daha iyi yaa.zorunlu yatınca valla pekte keyfi olmuyor![]()
Hadi cocuklar yemiyor ondan. Bana ne oluyor bilmiyorum. Cocuklara da kac kutu takviye aldik kac cesit. Yok yok yokBenim hastalığım taş çatlasın 12 saat sürüyor. Sürekli öğrencilerle iç içeyim. Bilmiyorum nasıl bakıyorsunuz kendinize .![]()
Küçükçekmece. Dibimde diş hastanesi varDevlette zor randevu almak nerde ikamet ediyorsun,ben istanbuldayım burada göztepe diş hastanesi var ona gidiyorum devlete bağlı oda.
Bir implant bile 1000 dolar artık zamanında iyiki yaptırmışım o ble yüreğime oturmuştu o zaman.
Ciddi paralar dişte.
Sonuna kadar git canım. Hiçde canını sıkma. Onlar utanmazlar.bence de ben davamda sonuna kadar haklıyım aile hekimliklerine verilen ödenek var o ödenekleri ceplerine arttırmak için benim burda sağlığımla oynayamazlar ben şuan iş yerimde kalorifer yanarken elektirik sobasıyla montla oturuyorum
Randevu yok demi oradada saat 4'den sonra almaya çalış randevuyu.Küçükçekmece. Dibimde diş hastanesi var![]()
Hadi cocuklar yemiyor ondan. Bana ne oluyor bilmiyorum. Cocuklara da kac kutu takviye aldik kac cesit. Yok yok yok
Keyfi de sıkılırım ben.Abla keyfiye yatsak daha iyi yaa.zorunlu yatınca valla pekte keyfi olmuyor![]()