Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kimi duysam hasta nasil bir kış oldu bu ya. Eskiden kışları çok severdim. Artık bitsin istiyorum. Şöyle Bir kar yagsada mikroplar kırılsa inşallah
Benim hastalığım taş çatlasın 12 saat sürüyor. Sürekli öğrencilerle iç içeyim. Bilmiyorum nasıl bakıyorsunuz kendinize . :işsiz:

Dişçi ye gittim. Antibiyotik yazdırdım. Bitince cektir diyo. 20lik diş ve kırıldı sadece kök var. Devlette randevu yok. Cerrahi çekim olcak. Ozelde kimbilir kaç para. Nasil çektireyim 🙁
Devlette zor randevu almak nerde ikamet ediyorsun,ben istanbuldayım burada göztepe diş hastanesi var ona gidiyorum devlete bağlı oda.
700 lira civarı olabilir şu an
cerrahi dediği kesip alıyor, hafif ağrılı bir süreç.
napıcan sağlık işte
devlete giden daha doğrusu gidebilen insanlara hayret ediyorum
son 1 yıldır randevu yok, hep özele gidiyorum ben. eskiden kulak burun boğaza falan gitmişliğim var, tesadüfi.
aşırı kulak ağrım varken kesin orta kulak iltihabım başladı yine deyip gitmiştim.
15 sn tedavi edip, uyurken dişlerini sıkıyorsun psikiyatriste git demişti :KK70:
ama teşhisi doğruydu saygı duydum :KK70:
Bir implant bile 1000 dolar artık zamanında iyiki yaptırmışım o ble yüreğime oturmuştu o zaman.
Ciddi paralar dişte.

Devlette zor randevu almak nerde ikamet ediyorsun,ben istanbuldayım burada göztepe diş hastanesi var ona gidiyorum devlete bağlı oda.

Bir implant bile 1000 dolar artık zamanında iyiki yaptırmışım o ble yüreğime oturmuştu o zaman.
Ciddi paralar dişte.
Küçükçekmece. Dibimde diş hastanesi var 🙄

bence de ben davamda sonuna kadar haklıyım aile hekimliklerine verilen ödenek var o ödenekleri ceplerine arttırmak için benim burda sağlığımla oynayamazlar ben şuan iş yerimde kalorifer yanarken elektirik sobasıyla montla oturuyorum
Sonuna kadar git canım. Hiçde canını sıkma. Onlar utanmazlar.

Back
X