Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doğalgazlariniz kaç geldi bizimki uçmuş merak ettim 🤣

bizim geçen ay 375 tele idi
ama en son annem çocuğum üşümesin diye yükseltmiş 2 gün sonra fark ettik ki 51 e yükseltmiş
biz de diyoruz neden yanıyoruz, çocuğunm bile yüzü kızarmış
çok korkuyorum bu ayki faturadan.

Kiz nerden aklina geldi, azcik keyfim yerindeydi aklima soktun şimdi. Daha gelmedi bize. Geçen ay 390di
ama en son annem çocuğum üşümesin diye yükseltmiş 2 gün sonra fark ettik ki 51 e yükseltmiş
5.30 geldi bizim 😏evin 2 .kat Sağım solum kapalı geçen ay 308 gelmişti bu ay uçmuş Amine Busra Amine Busra keşke benimde çıkabilse elektrik bekliyorum simdide 🙈

Benimde son 2 haftadir hep yuksekte. Haftaya da havalar soğuk. 500 bile gelebilir... Bende elektrikten cok korkuyorum

5.30 geldi bizim 😏evin 2 .kat Sağım solum kapalı geçen ay 308 gelmişti bu ay uçmuş Amine Busra Amine Busra keşke benimde çıkabilse elektrik bekliyorum simdide 🙈
Benim giriş kat. Altim otopark. Cocuklarda hasta diye bu ay veriyoruz coşkuyu 🙈🙊 kesin 500ü geçer bu ay zamla birlikte. Bende elektriği bekliyorum. Makinalari bile iyice dolmadan calistirmiyorum ama durmuyorlar ki. Ütümü biriktirip yapiyorum. Eşime dedim kazak giy gömlek giyme 🤣

Kettle kahve makinasini falan hiç çalıştırıyorum. Kahve keyfim bile kalmadi pehhh... Firinda oyle cok kullanmadim bu ay ama gelir yine yuksek. Kurutma makinam var o biraz fazla yazdiriyor galiba, kombi zaten maşallah hep çalışıyor. Gecen ay 235 miş. Bu ay zamla 300ü zorlar gibi...

Harikasın nasil hizli yürüdün o kadar? Ben 30 dk da max 3500 yapabiliyorum🤣

yok kız o kadar değil, günün toplamı o...
sanırım 2600 lerdeydi
bu arada 6800 olmuş :D
yine 4200 atmışım hee...
ayaklarım donmuştu şimdi her yanımdan ateş çıkıyor :D

Back
X