Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yazabilirsinKeyfi de sıkılırım ben.sen de sıkılırsınız.
(Migice yazayım biraz ortam şenlensin.) Bugün pek sıkıcısınızSözüm meclise yavrum
![]()
Ceee derken bile göremiyorumDemin migrosta baktım 8.25 fiatı,eti markada 9.50..
Nerde o eski kar yağan hava durumları,günlerce kar kalkmazdı yerden şimdi havada ceee diiyp kayboluyor..
Doğalgazlariniz kaç geldi bizimki uçmuş merak ettimTopikte maske takip gezcem burda bile hepimiz hastayiz
Misafirleri ben goremiyorum soyleyinde maske ve dezenfektanla gelsinler![]()
Harikasın nasil hizli yürüdün o kadar? Ben 30 dk da max 3500 yapabiliyorumtam yarım saat hızlı yürüyüşle 6700 adıma ulaştım
Kiz nerden aklina geldi, azcik keyfim yerindeydi aklima soktun şimdi. Daha gelmedi bize. Geçen ay 390diDoğalgazlariniz kaç geldi bizimki uçmuş merak ettim![]()
Doğalgazlariniz kaç geldi bizimki uçmuş merak ettim![]()
Al benden de o kadarHerkes hasta keyfim yok bugün.![]()
Kiz nerden aklina geldi, azcik keyfim yerindeydi aklima soktun şimdi. Daha gelmedi bize. Geçen ay 390di
5.30 geldi bizimbizim geçen ay 375 tele idi
ama en son annem çocuğum üşümesin diye yükseltmiş 2 gün sonra fark ettik ki 51 e yükseltmiş
biz de diyoruz neden yanıyoruz, çocuğunm bile yüzü kızarmış
çok korkuyorum bu ayki faturadan.
Benimde son 2 haftadir hep yuksekte. Haftaya da havalar soğuk. 500 bile gelebilir... Bende elektrikten cok korkuyorumbizim geçen ay 375 tele idi
ama en son annem çocuğum üşümesin diye yükseltmiş 2 gün sonra fark ettik ki 51 e yükseltmiş
biz de diyoruz neden yanıyoruz, çocuğunm bile yüzü kızarmış
çok korkuyorum bu ayki faturadan.
Doğru diyorsun geri adım atmam zatenSonuna kadar git canım. Hiçde canını sıkma. Onlar utanmazlar.
Benim giriş kat. Altim otopark. Cocuklarda hasta diye bu ay veriyoruz coşkuyu5.30 geldi bizimevin 2 .kat Sağım solum kapalı geçen ay 308 gelmişti bu ay uçmuş
Amine Busra keşke benimde çıkabilse elektrik bekliyorum simdide
![]()
750Doğalgazlariniz kaç geldi bizimki uçmuş merak ettim![]()
Ben de max 3600Harikasın nasil hizli yürüdün o kadar? Ben 30 dk da max 3500 yapabiliyorum![]()
Ben bugün daha iyiyim. Annem iyi değil.Cordelia Nasilsin canim annen nasil oldu
Benimde son 2 haftadir hep yuksekte. Haftaya da havalar soğuk. 500 bile gelebilir... Bende elektrikten cok korkuyorum
Harikasın nasil hizli yürüdün o kadar? Ben 30 dk da max 3500 yapabiliyorum![]()
Annenin nesi var kaçıncı günü? Ameliyatla birlestigi icin mi oyle oldu acabaBen bugün daha iyiyim. Annem iyi değil.Sağol canım.
Rekor sendeymiş desene. Nerede yasiyorsun evin kaçıncı katta750
Ben de max 3600o da biraz koşarsam