- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.125
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
400Doğalgazlariniz kaç geldi bizimki uçmuş merak ettim![]()
En ust kattayiz canim özellikle kar yagdiginda ev hic isinmiyor catidan dolayiAnnemin evi de oyleydi. 2006 senesinde ilk dogalgaz geldigi yil bilmeden son gaz acmislar kar yaginca. O zaman 500 tl gelince babam delirmişti. Oraya gidince kazak uzerine hirka giysen ancak isinirsin ki ben bekarken oyle geziyodum evdeayagima kalin corap, cetik, terlik. Yatarken bile cikarmak istemezdim zorla cikarttirirlardi oyle soguk ev
![]()
15.000 adimi tamamladim yeter daha yürümuyorum :)
Süpersin canım15.000 adimi tamamladim yeter daha yürümuyorum :)
Aynen her sabah yorganlar yerdeEvet butun gece üstleri acik deli dana gibi yatiyorlar
Sıoldaki resim adanadanmı yoksa ..Ben adanadayim kardeşim tunceli de akarsulu resim onun kim.doguda belli değil
20.000 de yaparim da ertesi gun kalkamiyorum15.000 Mİ
bu kadarcık mı?
çabuk pes etmişsin![]()
![]()
Ben adanadayim kardeşim tunceli de akarsulu resim onun kim.doguda belli değil
Ben adanadayim kardeşim tunceli de akarsulu resim onun kim.doguda belli değil
Evet akarsu olmayan adanaSıoldaki resim adanadanmı yoksa ..
Evt gerçekten çok güzel bir yerdenasıl yaa??
soldaki adana mı şu karlar içinde olan??
bu arada kardeşin efso güzel bir yerdeymiş.
Karda yağmaz oraya aslında görüntü harika yinede.Evet akarsu olmayan adana
Ayy ben de senin menüyü okuyacaktim ama aceleden unutmusum canim. Afiyet olsun.clara Seni etiketlemeyi unutmusum dun aksam canim
Yok hayir almak istemiyorum ama oyle denk geldi
Evet fazla oldu aksami yemeseydim iyiydi
Baya karisik olmus canim ama aksam cok degil yine eksiler gelir senden ben haftasonu toparladim biraz ama cumaya ne olur bilmem
Valla bu sefer diğerine göre daha fazla kötüyüm.sifam Rabbimden teşekkür ederimIyilesde canim bundan sonra su sporu yapiyorum desende sana yasak bilgin olsun :)
Aman abla sen kendi dilinden konusKeyfi de sıkılırım ben.sen de sıkılırsınız.
(Migice yazayım biraz ortam şenlensin.) Bugün pek sıkıcısınızSözüm meclise yavrum
![]()
Aynen canım bende öyle düşünüyorum.olsun insanlık hali yanlış bir şey yaptım mi diye düşündüm bende.zaten dediğin gibi arada haber verip çıkıyor.baya kötü olmuş..hastalar ya ondandır bence.
arada yazıp çıkıyor kaç gündür...