- 22 Ocak 2013
- 41.612
- 210.360
- 798
Sağol canim benim. Bır gün ayakta bir gün sürekli yatıyor heryerim agriyir diyor.ay canım çok geçmiş olsun anneciğine mesajını görmemişim.
daha kötü mü oluyor yoksa henüz geçmedi gibi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim benim. Bır gün ayakta bir gün sürekli yatıyor heryerim agriyir diyor.ay canım çok geçmiş olsun anneciğine mesajını görmemişim.
daha kötü mü oluyor yoksa henüz geçmedi gibi mi?
Canım benim yok vallahi. Giriyorum bir iki mesaja bakıyorum çıkıyorum. Sen beni kırar mısın hiç.
Senin neyin var kuzum?Valla bu sefer diğerine göre daha fazla kötüyüm.sifam Rabbimden teşekkür ederim
Aman abla sen kendi dilinden konus![]()
Amin canım sağol tatlım.Annenin nesi var kaçıncı günü? Ameliyatla birlestigi icin mi oyle oldu acabaallahim şifa versin
Rekor sendeymiş desene. Nerede yasiyorsun evin kaçıncı katta
2 haftayi buluyor galibaAmin canım sağol tatlım.
Bizim bugün 9. Gün galiba. Annemin kemik ağrısı baş ağrısı şikayetleri var. Ona ayrı üzülüyorum.
Ankee ne zaman geçecek bu hastalık.
![]()
Tamam canım çabuk iyileşirsin inşallahCanım benim yok vallahi. Giriyorum bir iki mesaja bakıyorum çıkıyorum. Sen beni kırar mısın hiç.![]()
Burası adananın en kuzeyi baya erzurum kadar yağıyor burayaKarda yağmaz oraya aslında görüntü harika yinede.
Sağol canim benim. Bır gün ayakta bir gün sürekli yatıyor heryerim agriyir diyor.![]()
İnşallah bir an önce düzelirsiniz canım. Geçmiş olsunAmin canım sağol tatlım.
Bizim bugün 9. Gün galiba. Annemin kemik ağrısı baş ağrısı şikayetleri var. Ona ayrı üzülüyorum.
Ankee ne zaman geçecek bu hastalık.
![]()
Ankara'da ısınmak çok zor canımBizimki geçen ay 499 geldi bu ay 700 gelir galiba oyle cok isinmiyoruz da![]()
Kordiş hasta kendinde değil şu an.
Ne güzel gelmiş
Ösledim seniAl benden de o kadar![]()
Kordiş hasta kendinde değil şu an.
Sen de benim gibi hemen kendimizden buluruzYok anam yok sen bunları düşünüp moralini bozma. Ben bilirim onu. Mecali yok telefonu eline almaya.
Zeynoş eve geldim attım kendimi kanapeye. Herif de hiç pas vermiyor.
Bir iki bir şey dese de kükresem yok...![]()
İki hafta gaza geldim spor yaptım hergün kuyruk sokumunda zaten sıkıntı vardı.tekrar pert etti beni.bu sefer ki baya kötü etti yatıyorum sürekli canımSenin neyin var kuzum?
Ben de elektrikten korkuyorum. Doğalgaz mutfağa baglattik ama henüz aktif değil tüpün bitmesini bekliyoruz.En ust kattayiz canim özellikle kar yagdiginda ev hic isinmiyor catidan dolayi
Ama simdi iyi evin ici en dusuk derecede kapatmadan yaniyor 1 haftadır
Bakalim kac gelecek bu ay :)
Aynen öyle. Biran önce çaresi bulunur inşallah. Şanslıyım sürekli yatıyorum.İnşallah bir an önce düzelirsiniz canım. Geçmiş olsunNe kötü bi hastalık bu böyle
![]()
Benim yerime de kükreyiver. Kedicik oldum ben.Kordiş hasta kendinde değil şu an.
Sen de benim gibi hemen kendimizden buluruzYok anam yok sen bunları düşünüp moralini bozma. Ben bilirim onu. Mecali yok telefonu eline almaya.
Zeynoş eve geldim attım kendimi kanapeye. Herif de hiç pas vermiyor.
Bir iki bir şey dese de kükresem yok...![]()
Gelince eşin toplasın.Abla karnını doyurduysan hiç kalkma.benim eşimde bana göre pek sessizdir.aksam yemeğine bekliyorduk aradı gelemiyorum dedi bana bir sinir bastı sonra dedim neyseeeee.karnimi doyurdum mutfak halay çekiyor
bende girdim battaniye altına öyle yatıyorum
![]()