Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annenin nesi var kaçıncı günü? Ameliyatla birlestigi icin mi oyle oldu acaba :KK43: allahim şifa versin

Rekor sendeymiş desene. Nerede yasiyorsun evin kaçıncı katta
Amin canım sağol tatlım. ♥️
Bizim bugün 9. Gün galiba. Annemin kemik ağrısı baş ağrısı şikayetleri var. Ona ayrı üzülüyorum.
Ankee Ankee ne zaman geçecek bu hastalık. 😔

Sağol canim benim. Bır gün ayakta bir gün sürekli yatıyor heryerim agriyir diyor. 😔

Amin canım sağol tatlım. ♥️
Bizim bugün 9. Gün galiba. Annemin kemik ağrısı baş ağrısı şikayetleri var. Ona ayrı üzülüyorum.
Ankee Ankee ne zaman geçecek bu hastalık. 😔
İnşallah bir an önce düzelirsiniz canım. Geçmiş olsun🙏 Ne kötü bi hastalık bu böyle😔

Cordelia Cordelia kız mesajlarım sana gelmiyor mu kaçtır yazıyorum ses yok.kiracak bir şey mi yaptım canım 🥴
Kordiş hasta kendinde değil şu an. :KK14:
Sen de benim gibi hemen kendimizden buluruz :KK51:Yok anam yok sen bunları düşünüp moralini bozma. Ben bilirim onu. Mecali yok telefonu eline almaya.
Zeynoş eve geldim attım kendimi kanapeye. Herif de hiç pas vermiyor. :KK14:
Bir iki bir şey dese de kükresem yok... :işsiz:

9E3B73B8-CF3F-40A7-8D0F-727A3BA82B9C.webp
Bugünü de kapattım varsayıyorum.
18 Ocak Salı
Sabah 10.00
1 kapya biber, 1 tatlı kaşığı tereyağ ve 2 yumurtayla omlet,
2 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
2 kiraz domates ve bir kase yeşillik (roka, maydanoz, marul)
3 dilim hindi füme.

Öğlen 14.00
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (çok acıktım bugün)
1 kupa Türk kahvesi

Akşam 18.30
250 gr tavuk
1 büyük tabak fırında kabak + 1 yk süzme yoğurt.

Toplam 2,5 lt su.

Sen de benim gibi hemen kendimizden buluruz :KK51:Yok anam yok sen bunları düşünüp moralini bozma. Ben bilirim onu. Mecali yok telefonu eline almaya.
🤭🤭Abla karnını doyurduysan hiç kalkma.benim eşimde bana göre pek sessizdir.aksam yemeğine bekliyorduk aradı gelemiyorum dedi bana bir sinir bastı sonra dedim neyseeeee.karnimi doyurdum mutfak halay çekiyor 😤bende girdim battaniye altına öyle yatıyorum 🥰

En ust kattayiz canim özellikle kar yagdiginda ev hic isinmiyor catidan dolayi
Ama simdi iyi evin ici en dusuk derecede kapatmadan yaniyor 1 haftadır
Bakalim kac gelecek bu ay :)
Ben de elektrikten korkuyorum. Doğalgaz mutfağa baglattik ama henüz aktif değil tüpün bitmesini bekliyoruz.
Klimayla ısınmaya çalışıyoruz. Bugün keskin bir rüzgar var. Canım aile apartmanı sizinki değil mi? Üst kat hem yaz hem kış için dezavantaj. :KK51:değistirme şansınız olsa keşke...

Benim yerime de kükreyiver. Kedicik oldum ben. 🙈

🤭🤭Abla karnını doyurduysan hiç kalkma.benim eşimde bana göre pek sessizdir.aksam yemeğine bekliyorduk aradı gelemiyorum dedi bana bir sinir bastı sonra dedim neyseeeee.karnimi doyurdum mutfak halay çekiyor 😤bende girdim battaniye altına öyle yatıyorum 🥰
Gelince eşin toplasın. 😘

Back
X