Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Şaşırıyorum menuleri gördükçe..
Neyse yesinler bakalim belki son masterfit haftasi olur..

tabi diyorum tek artı çıkan ben oluyormuşum :D
böyle böyle diyorlar cuma hepsi eksi
nasıl oluyor o iş bee
zayıflatan pasta mı var :duduk:

Dün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.

Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim

ah canım yaa
ben de çok araştırmıştım genelde enfeksiyondan oluyormuş
allah göstermesin, kötü düşünme boğazı şişmiştir, kış herkes hasta zaten ondan olmuştur.
Yine de doktora götür geçmezse tabii, üzme kendini

Dün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.

Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Biliyor musun benimde çıktı ama gitmiyorum doktora😔😔😔

Canım geçici ve önemsiz birşeydir üzme hemen kendini🙏

ah canım yaa
ben de çok araştırmıştım genelde enfeksiyondan oluyormuş
allah göstermesin, kötü düşünme boğazı şişmiştir, kış herkes hasta zaten ondan olmuştur.
Yine de doktora götür geçmezse tabii, üzme kendini
Canım işte dün birden çok fena oldum şimdi biraz daha iyiyim ama takipteyim. Teşekkür ederim tatlım
Biliyor musun benimde çıktı ama gitmiyorum doktora😔😔😔
Grip falan mı olmuştun?
Canım geçici ve önemsiz birşeydir üzme hemen kendini🙏
İnşallah bitanem çok korktum dün

Canım işte dün birden çok fena oldum şimdi biraz daha iyiyim ama takipteyim. Teşekkür ederim tatlım

Grip falan mı olmuştun?

İnşallah bitanem çok korktum dün
Hic hatırlamıyorum canim yaa yazin hasta olmadim galiba
Sadece yazin aşı oldum ama onun etkisi degildir diye düşünüyorum

ya çok iyi anlıyorum vallahi
karşında daha çocuğu hiçbir belirti vermeden tüm hastalık belirtilerini okuyan bir psikopat var :D
da tabi yapmamak lazım

geçmiş olsun canım doktora götür için rahat etsin inşaallah önemli bir şey yoktur

Back
X