Helaaaalll dünkü adımın da süperdiDaha erken tamamlarsin canim
Bende 6.000 adimdayim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helaaaalll dünkü adımın da süperdiDaha erken tamamlarsin canim
Bende 6.000 adimdayim:)
Teşekkür ederim canim adimlarim 1 haftadir fazla biraz kilo almistim verdim onlari :))Helaaaalll dünkü adımın da süperdi![]()
Akşam yemek yemedigin icin sandviç dengelenmistir diye düşündüm. İstahin fazla oldugu donemde zararsiz seylerden fazla yemek sorun olmaz inşallah :) birde salata yoğurt menulerde olmuyor sanki asıl tokluk verecek onlar. Afiyet olsun18 Ocak 2022
sabah 09.15
1 kuru incir + 1 ceviz
1,5 kk peynir + 5 zeytin
köz kapya biber+ biraz avokado
1 dilim ekşimaya ekmek
ara
2 kare bitter
kahve
öğlen 12.40
1,5 kepçe çorba
4 küçük köfte
1,5 dilim ekmek
1 küçük portakal
akşam 16.15
karışık sandviç
ara 19.30-20.00
1 portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
oolong çayı
şimdi oolong çayı içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suAmine Busra
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2991347
Afiyet olsunCordelia
Amine Busra
Zipzip-
Kahvaltı 08.20
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
3 zeytin 2 ceviz 2 kayısı
1 dilim süzme peynir
Bir salatalık
Ara 2 kare bitter
Öğle 12.00
3 kaşık yulaf
1 b süt 1 tk fıstıkezmesi
Chia keten tohumu 1 muz
Ara mandalina
Akşam 18.00
Yarım tabak h brokoli
2 dolma 2 sarma (etli çok az pirinçli)
3 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor
35 dk tempolu yürüyüş 175 p
Adım 8.195819 p
Afiyet olsunBugunku menum
09:00- 1 kase sut icibe 3 yk yulaf ve 1 muz.
13:00- 2 ceviz, 10 badem, 1 bardak ayran
18:00- 1 kase salata, 2 tane el buyuklugunde tavuk eti, 1 kase nohut.
Su:3,5 lt
Spor: 6000 adim
Amine Busra
Zipzip-
Afiyet olsun18 Ocak Menüm
10.00: 2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmeği
Yeşillik
13.00: 1 avuç leblebi
18.30: 1 firinda balik
3 yk bulgur pilavı
1kase mercimek çorbası
1 bardak şalgam
3 yk maydanozlu soğan salatası
20.00: 2 küçük boy portakal
3lt su
Eki Görüntüle 2991408
Amine Busra
Afiyet olsunİyi geceler
Sabah 9 da peynir zeytin 2 haşlama yumurta 2 dilim ekmek 2 kupa çay
Ara yarım simit Nescafe
Akşam 17 30 iki yk makarna bol ton balıklı yeşil salata
19 30 bir kupa yeşil çay
1,5 litre su
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra @Aomine Daiki
Pirasa miktarlari nasil? Az gibi geldi menu, salata yogurt ekleseydin canim. Afiyet olsun08.1 dilim tb ekmek peynir
9.30 kahve
12 pırasa yemeği
14.30 kahve
18.pırasa yemeği
2.5lt su
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
Sağol cnm inşallah aynen benim ikizleri de öyle oldu cnm sen bir süre takip et cnm olmadi bir Dr götür cnmAaaa çok geçmiş olsun canım sıkıntısız atlatın inşallah.
Benim çocuktaki bilye kadar ve küt diye çıktı yoktu daha önce bilemedim
Pirasa miktarlari nasil? Az gibi geldi menu, salata yogurt ekleseydin canim. Afiyet olsun
Bugunku menum
09:00- 1 kase sut icibe 3 yk yulaf ve 1 muz.
13:00- 2 ceviz, 10 badem, 1 bardak ayran
18:00- 1 kase salata, 2 tane el buyuklugunde tavuk eti, 1 kase nohut.
Su:3,5 lt
Spor: 6000 adim
Amine Busra
Zipzip-
Ne guzel hafta sonu burasida karli gosteriyor yagar insallah bol bolAz önce lapa lapa kar yağdı çok guzeldihaftasonu bol bol yagar inşalah ya
Aklimda kaptanim ekliyorum. Topik topik gezerken kafayi toplayamiyorum
Ya surekli hava durumuna bakiyorum cocuklar gibi. Çünkü çok bunaldim bir ferahlik bekliyorumNe guzel hafta sonu burasida karli gosteriyor yagar insallah bol bol
Aklimda kaptanim ekliyorum. Topik topik gezerken kafayi toplayamiyorum
Cordelia
5117
Üzgünüm tamamlayamiyorum. Ama yarismaya girmesem hic adim atmazdim biliyorum. Evden cikmak imkansiz bu soguklarda, evin icinde de cok zorlaniyorum çünkü gündüz bebek uyumadi 3 gündür![]()
Olsun canim biliyorsun ki adimlarin cok etkisi yok ama sorumluluk olunca insan daha cok adim atiyorAklimda kaptanim ekliyorum. Topik topik gezerken kafayi toplayamiyorum
Cordelia
5117
Üzgünüm tamamlayamiyorum. Ama yarismaya girmesem hic adim atmazdim biliyorum. Evden cikmak imkansiz bu soguklarda, evin icinde de cok zorlaniyorum çünkü gündüz bebek uyumadi 3 gündür![]()
Disarda yurumek psikolojik olarakta cok iyi geliyodu bana. Hayirlisiyla kışı gecirelimde. Bahardan sonra cocuklari alip alip çıkarim. Onlarla yavaş ta yurusem en az 3 bin garanti oluyobazen oluyor yaa
aslında çıkınca insan ferahlıyor ve vücuda bir enerji de geliyor da bebek için bir şey diyemiyorum tabi...
bugün bakalım ben de ne kadar yapacağım, çıkabilir miyim bilemiyorum ama illaki atarım 8 bini.
İnşallah kaptanim. Detoks vs yapmiyorum yavas kalıcı olsun birde boyle deneyeyim bakalımOlsun canim biliyorsun ki adimlarin cok etkisi yok ama sorumluluk olunca insan daha cok adim atiyor
Guzel bir yuzdeyle geleceksin zaten telafi edersin adimlari![]()
Evet, ayni sehirde olduklarimizdan:)Aaa kkdan mi buradan yani
İnşallah bizimki de kendiliğinden geçer canım çocuğu da endişelendirmek istemiyorum. Dün anladı korktuğumuay dur bak benim de başıma geldi aslında ama başıma mı geldi evham mıydı hatırlayamadım demin
geçen yaz bizim de oğlanın kulak arkasında beze oluşmuştu
bir de tam oradan 1 hafta önce sinek ısırmıştı zaten.
sonra ben yine bi endişelendim, sonra doktora sorduk, takipte kalın vs dedi. geçti orası
hatta uzun zamandır kontrol de etmiyorum bak şimdi hatırladım.
fesang etiketi unutmuşum
![]()
Cumaya kadar bekleyeceğim canimSağol cnm inşallah aynen benim ikizleri de öyle oldu cnm sen bir süre takip et cnm olmadi bir Dr götür cnm
4 ayda 10 kilo verilir aslında yeter ki istikrarı koruyalım4 ay da 10 kg versem 62 olurum yaza öyle girersem harika olur. Ah birde spor yapabilsem işte![]()
İnşallah bizimki de kendiliğinden geçer canım çocuğu da endişelendirmek istemiyorum. Dün anladı korktuğumu