Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah ihtiyaç olmaz🙏Ama bulunsun istedim. Ne varsa doğal tariflerde var😍
Doğal ürünler her zaman daha sağlıklı oluyor..:KK200:
Yulafli omlet denemistim evet tok tutuyor
Hatta ona kapya biberde katıyorum hem çoğalıyor hemde tok tutuyor,peynirde katabilirsin ona.
Hemen hazırlayıp içirdim minik kuşuma. İnşallah şifa olur.
Afiyet olsun ben faydasını gördüm,farenjitim var üstelik.
migrosta 23 ya da 23,5 TL
Dün nettede aynı fiat filandı.
Ben ev içinde yürüyorum cnm
çok geçmiş olsun abla iyi olmuş bıraktığın 🤗

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun şifa olsun kuzulara
Hem zamlandı hemde sağlık için,eşimde bırakacak bakalım bekliyorum onuda..

İyi akşamlar canlarım. Bugün oğlumu tekrardan hastaneye götürdük serum vurdular kızıma da influenza ilaç tedavisi başlandı 😌 bu saatten sonra iyileşmelerini bekleyeceğiz ❤️ ben kendi hastalığımı unuttum ya da Allah bana bir güç verdi diyelim 🤓 çok iyiyim ❤️
Çok geçmiş olsun çocuklarına. Allah acil şifalar versin.

Eklentiler

• 01FBEF19-77A4-4709-ADC4-A025D1C04B99.webp
    01FBEF19-77A4-4709-ADC4-A025D1C04B99.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
Zihinsel bi problem yok canım çok şükür ama ciddi derecede kimse takmiyor hep onun istediği olacak olmayınca acayip yırtınarak bağırıyor ya anlatamam böyle bişey olamaz 😞
Allah sabır versin, tutturan çocuk gerçekten çok zor oluyor. Ben bekarlığımda özellikle markette istediği alınmadığı için yerlere yatan çocuk gördüğümde "Benim çocuğum olsa bırakır giderdim" derdim hep. Başa gelmeyince baş etmek kolay gibi geliyor. Evlenip çocuk sahibi olduğumda en büyük korkularımdan biri o oldu. O nedenle hep alternatifle büyütmeye çalıştım. Bir şey isteyip huzursuzlanmaya başladığında onu alamam / yapamam ama bunu alabilirim / yapabilirim gibi. Dikkatini başka yöne çekerek konudan uzaklaştırmayı denedim. Anaokulu dediğinize göre sizinki de küçük, geçiş süreçleri, ağrılı büyüme sendromları olacak.. Ama geçecektir. Biraz sabır :KK200:

Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın ablacim ♥️
Yarın tartı günümüz bugün detox günümüz olsun kızlar yarına eksiyle gelelim ben dayanamadım tartıldım sonucu beğendim fena değil güzel eksim var ama foto koyamıyorum yarına düzelir inşallah sizde de oluyor mu donma bu sitede başka hiç bir sitede olmuyor telefonla ilgili de değil
Hangi tarayicidan giriyorsun canim
Günaydın canim ♥️
Günaydın canim♥️

Ben protein hesaplamasini bilmiyorum canim. Sadece vucudun gerekli olan gunluk protein miktarini biliyorum oda = kilo(gr) x 1
250 gr tavukta 250 gr protein olmuyor. Mesela 250 gr piliç ızgarada 32,25 gr yağ, 45,25 gr protein, 0 gr karbonhidrat oluyor. Bunu hesaplamak için çok güzel uygulamalar var. Ketojenik diyet yaptığımda ağzıma attığım lokmayı hesaplamak zorunda kaldığım için ezberim oldu artık.

Bir de kilo başı 1 gr proteini ciddi spor yapanlara / ağırlık antrenmanı yapanlara öneriyorlar. Tavuk örneğinden gidersek kilo başına 1 gr protein almam için 500 gr kadar tavuk yemem gerekiyor. Proteinin fazlası vücutta yağa çevrilerek yağ şeklinde depolanır.

İyi akşamlar canlarım. Bugün oğlumu tekrardan hastaneye götürdük serum vurdular kızıma da influenza ilaç tedavisi başlandı 😌 bu saatten sonra iyileşmelerini bekleyeceğiz ❤️ ben kendi hastalığımı unuttum ya da Allah bana bir güç verdi diyelim 🤓 çok iyiyim ❤️

canım çok geçmiş olsun, sana da sevindim ama kendini yine de çok yorma.
Teşhisi konmuş tedavisi başlanmış bundan sonra iyi olacaklar inşallah.

250 gr tavukta 250 gr protein olmuyor. Mesela 250 gr piliç ızgarada 32,25 gr yağ, 45,25 gr protein, 0 gr karbonhidrat oluyor. Bunu hesaplamak için çok güzel uygulamalar var. Ketojenik diyet yaptığımda ağzıma attığım lokmayı hesaplamak zorunda kaldığım için ezberim oldu artık.

Bir de kilo başı 1 gr proteini ciddi spor yapanlara / ağırlık antrenmanı yapanlara öneriyorlar. Tavuk örneğinden gidersek kilo başına 1 gr protein almam için 500 gr kadar tavuk yemem gerekiyor. Proteinin fazlası vücutta yağa çevrilerek yağ şeklinde depolanır.

ben de 2 gündür tavuk yiyorum yaa
unutup yine tavuklu salata söylemişim dün :KK64:

Eki Görüntüle 2991936
Bugünü de bitirdim varsayıyorum. Menüm;

19 Ocak Çarşamba

İlk Öğün 13.15
2 silme yk yulaf ve 2 yumurta ile omlet
2 kk peynir, 8-10 zeytin
2 dilim hindi füme
Bol yeşillik

Akşam 18.30
1 kabak ve 1 kapya biber ve 1 kaşık süzme yoğurt
2 parça tavuk pirzola

1 saate yakın yürüyüş
1.5 lt su

sen de benim gibi 2 öğüne dönmüşsün sanırım

Çok geçmiş olsun hepinize dikakt edin kendinizede.:KK200:

Back
X