Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hastalık devam
Eşimin ateşi 40 gördü 😞 sirkeli su yaptım akşam ölçtüm ilaçları içtirdim elimden geleni yaptım nafile😞 kendime de bakmadim ateşim var mı umusamadim kızımda anne işe gitmeee diye ağladı bugün de idari izin var ama gidiyorum 😑
Çok yoğun kar var buralarda
Yürümedim hiç dün 8 bin attin ordan oraya yürümedim ama
Geçmiş olsun migi. Bugün daha iyi olur inşallah. :dua: Limonlu tavuk çorbası yap bol acı koy.

kızlar dün 2 tane uzun kollu üst üste giyip çoraplarla yattım
kalktığımda ağrılarım geçmişti
gerçekten üşütmüşüm demek ki bu hafta...
ertesi gün de elektrikler gitmişti demiştim, kısa kollu bir şey buldum onunla yatınca iyice üşütmüşüm meğerse...
bu akşam da çorap kazan ne bulursam onunla yatacağım :KK70:
Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar beni

Dün gece neredeyse hiç öksürmedi biliyor musun:halay:Mutlaka denenmeli diyorum. Allah razı olsun HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir :KK200:

ya bi de çam kozalağı özü ciğerleri temizliyormuş
koronayken 1-2 içtim şimdi 4-5 gün her sabah içicem bi tatlı kaşığı
gerçi ben bi çorba kaşığı içiyorum

Kurdeşen olacan dikkat et,o kadar şeyi ben giysem ateş basar beni

yok valla ben de öyleydim inan çok üşümüşüm, yani günlerin üşümüşlüğü var üstümde :D
sabah terlememişim bile, gerçi çocuğa da çok kalkıyorum ben o esnada da üşüyorum demek.
hatta ateşim var ondan mı üşüyorum hani hasta mıyım dedim de yok buz gibiydim valla. Çoraplar bile fazla gelmemiş o derece...
şimdi de üstüme kocaman hırka aldım işte.

Günaydınlarr :KK200:

Günaydınlar hocam bende yapacam da hangisi acaba maydonoz detoksu var onumu yaosak acaba :KK200:

Çok geçmiş olsun idariizin varsa nye gidiyorsun kiişe dinlen evde kendine gel biraz.
Günaydın hanımcim. :KK68:
Maydanoz detoksunu dün gece yaptım canım. En iyisi bu. İçine demlenirken bir de yeşil çay attım.

Günaydın. ☃️⛄❄️🌨️⛄☃️
images (5).webp

Sicakta asla uyuyamam ben de. :cool:
Bende uyuyamam hiç esecek bana hissedecem onu :KK53:
yok valla ben de öyleydim inan çok üşümüşüm, yani günlerin üşümüşlüğü var üstümde :KK70:
sabah terlememişim bile, gerçi çocuğa da çok kalkıyorum ben o esnada da üşüyorum demek.
hatta ateşim var ondan mı üşüyorum hani hasta mıyım dedim de yok buz gibiydim valla. Çoraplar bile fazla gelmemiş o derece...
şimdi de üstüme kocaman hırka aldım işte.
Sende hırk var bende oda yok yarım kollu pijama üstü var sadece.
Gece yatarkende kısa penye şort giyerim ayaklarım yanar hep dışardadır :KK53:

Hastalık devam
Eşimin ateşi 40 gördü 😞 sirkeli su yaptım akşam ölçtüm ilaçları içtirdim elimden geleni yaptım nafile😞 kendime de bakmadim ateşim var mı umusamadim kızımda anne işe gitmeee diye ağladı bugün de idari izin var ama gidiyorum 😑
Çok yoğun kar var buralarda
Yürümedim hiç dün 8 bin attin ordan oraya yürümedim ama
Geçmiş olsun canım. Test yaptırdınız mi?

Günaydınlar hocam tarif istesem netten çok farklı tarifler var sendeki nasıldı.
Bide blendırdan çekiliyor dediğim detoks.
Bir dahakini çekilerek yapacağım ben süzüp kullanıyorum. Maydanoz, limon, tarçın kaynatmiştim geçen gün verdiğin tarif.

Back
X