- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
Ona bakıyordum bnde buldum bir taneaa ben sana detoks suyunu soracaktım
içine neler koyuyorsun?
ben de yapayım bu hafta sonu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona bakıyordum bnde buldum bir taneaa ben sana detoks suyunu soracaktım
içine neler koyuyorsun?
ben de yapayım bu hafta sonu.
İnşallah sağlık haberlerini paylaşırsın bizimle.Bugün daha aramadım inşallah iyidirler.Teşekkürler canım.
Kısa kolluyla gezmem. Çok çektim.![]()
Onu biliyorum bu dediğim çekilmiş haliyle olanı.Bir dahakini çekilerek yapacağım ben süzüp kullanıyorum. Maydanoz, limon, tarçın kaynatmiştim geçen gün verdiğin tarif.
Ona bakıyordum bnde buldum bir tane
Yolladım bir tane ..evet ben de baktım ay bir sürü var kafam karıştı.
Çok güzel tariflerivar hemde diyetisyen kendisi.Bu kadının videolarını takip ediyorum ben de.
57 kilodan hesaplayınca günlük 45,6 gr protein ihtiyacın var. Sabah yumurta peynir yemiş bile olsan 150 gr tavuk yemen lazım salatanın içinde. Koymazlar o kadar, tavuğun kilosu bile 50 lira oldu.. Canını sıkmaben de 2 gündür tavuk yiyorum yaa
unutup yine tavuklu salata söylemişim dün![]()
Evet canım. Bana en iyi gelen bu beslenme şekli oluyor. Bünyemin yorulmadığını hissediyorum. 2 dolu dolu öğün enerjimi de düşürmüyor.sen de benim gibi 2 öğüne dönmüşsün sanırım
Ona bakıyordum bnde buldum bir tane
Ateşimiz 37 lere çıkıyor zaman zaman, maalesef küçük çocuklara antibiyotik içirmek çok zor oluyor. Kaşığın yarısı ağzında yarısı yerdeKızın nasıl canım?
Evet basit tarifler zaten anlık içim bu yaptığı.aa basitmiş sevdim,
4,5 dk dan sonra tarif geliyor izleyeceklerin dikkatine
15 gün uygulayın diyor ama çok uzunmuş
Bizim torunda şurup trzı içince kutudan ağıza sıkmalık şırınga gibi bişi çıkıyor onu kullanmak daha kolay oluyor.Ateşimiz 37 lere çıkıyor zaman zaman, maalesef küçük çocuklara antibiyotik içirmek çok zor oluyor. Kaşığın yarısı ağzında yarısı yerdeöksürük başlamıştı, onu da ceviz zarı suyuyla hallettik herhalde. Bitkisel takviyelerde kullanıyorum tabi.. Orta kulak iltihabı biraz zahmetli oluyormuş.
Çok geçmiş olsun. En çok kendinle ilgilenmen lazım sanki bu süreçte. Belli ki evdeki herkesin sana ihtiyacı var.Hastalık devam
Eşimin ateşi 40 gördüsirkeli su yaptım akşam ölçtüm ilaçları içtirdim elimden geleni yaptım nafile
kendime de bakmadim ateşim var mı umusamadim kızımda anne işe gitmeee diye ağladı bugün de idari izin var ama gidiyorum
Çok yoğun kar var buralarda
Yürümedim hiç dün 8 bin attin ordan oraya yürümedim ama
Tabi, faydası olduğuna inanıyorum. İçine 1 tatlı kaşığı da pekmez karıştırdım tadı kötü gelmesin diye. Artık peşini bırakmam cevizinÇok sevindim faydası oldu demi arada yapın gene ki tekrarlmasın![]()
Oooo hadi bakalım şimdiden güle güle kullan canımBende uzun zamandır ertelediğim akıllı saatin siparişini verdim dün. İlham oldun bana![]()
Çok sevindim cordişyam hep iyi ol senBugün çok iyiyim. Sanırım bir iki gune hiçbir şey kalmayacak. Teşekkürler.![]()
Bende ayva yaprağını çok duydum. Bugün toplayıp ıhlamuruna katacağım bir kaç yaprak. Çam kozalağını da araştırayım.ya bi de çam kozalağı özü ciğerleri temizliyormuş
koronayken 1-2 içtim şimdi 4-5 gün her sabah içicem bi tatlı kaşığı
gerçi ben bi çorba kaşığı içiyorum
Onu biliyorum bu dediğim çekilmiş haliyle olanı.
Buldum bir tane yolalyım sanada