Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben de 2 gündür tavuk yiyorum yaa
unutup yine tavuklu salata söylemişim dün :KK64:
57 kilodan hesaplayınca günlük 45,6 gr protein ihtiyacın var. Sabah yumurta peynir yemiş bile olsan 150 gr tavuk yemen lazım salatanın içinde. Koymazlar o kadar, tavuğun kilosu bile 50 lira oldu.. Canını sıkma :KK70:

Kızın nasıl canım?
Ateşimiz 37 lere çıkıyor zaman zaman, maalesef küçük çocuklara antibiyotik içirmek çok zor oluyor. Kaşığın yarısı ağzında yarısı yerde:olamaz: öksürük başlamıştı, onu da ceviz zarı suyuyla hallettik herhalde. Bitkisel takviyelerde kullanıyorum tabi.. Orta kulak iltihabı biraz zahmetli oluyormuş.

Ateşimiz 37 lere çıkıyor zaman zaman, maalesef küçük çocuklara antibiyotik içirmek çok zor oluyor. Kaşığın yarısı ağzında yarısı yerde:olamaz: öksürük başlamıştı, onu da ceviz zarı suyuyla hallettik herhalde. Bitkisel takviyelerde kullanıyorum tabi.. Orta kulak iltihabı biraz zahmetli oluyormuş.
Bizim torunda şurup trzı içince kutudan ağıza sıkmalık şırınga gibi bişi çıkıyor onu kullanmak daha kolay oluyor.

Hastalık devam
Eşimin ateşi 40 gördü 😞 sirkeli su yaptım akşam ölçtüm ilaçları içtirdim elimden geleni yaptım nafile😞 kendime de bakmadim ateşim var mı umusamadim kızımda anne işe gitmeee diye ağladı bugün de idari izin var ama gidiyorum 😑
Çok yoğun kar var buralarda
Yürümedim hiç dün 8 bin attin ordan oraya yürümedim ama
Çok geçmiş olsun. En çok kendinle ilgilenmen lazım sanki bu süreçte. Belli ki evdeki herkesin sana ihtiyacı var.:110:

Dunku menum
09:00- 2 yumurtadan ispanakli yumurta, 1 dilim ekmek, 2 dilim oeynir.1 portakal.
17:30- 5 kofte, 1 tabak barbunyali salata, 1 kase yogurt. 1 cennet hurmasi.

Su:3,5 lt
Spor: 8000 adim
Amine Busra Amine Busra Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• 5953DA95-12C7-4214-9702-F3ADDB78BAAD.webp
    5953DA95-12C7-4214-9702-F3ADDB78BAAD.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 29
ya bi de çam kozalağı özü ciğerleri temizliyormuş
koronayken 1-2 içtim şimdi 4-5 gün her sabah içicem bi tatlı kaşığı
gerçi ben bi çorba kaşığı içiyorum
Bende ayva yaprağını çok duydum. Bugün toplayıp ıhlamuruna katacağım bir kaç yaprak. Çam kozalağını da araştırayım.

Onu biliyorum bu dediğim çekilmiş haliyle olanı.
Buldum bir tane yolalyım sanada

Hemen hazırladım. Yeşilcayin soğumasını bekliyorum birazdan çekeceğim canım. Sanırım limonu kabuğuyla ekliyoruz değil mi onu sorayım da ona göre hazırlayayım.

Normal ceviz suyuda yapın içğn hanımlar hem zayıflatıyor hemde ciddi anlamda kolestrol düşürücü özelliği var.
Hemde içindeki o zar öksürüğe ve balgama iyi geliyor..

Unutmazsam aklamdan 2 tane cevizi 1 bardak suyun içine atıyorum sabah aç karnına içiyorum.
1 ay sonra filan kontrele gideceğim kolestrol kaç oldu bakılması lazım,bende çok yüksek 400 küsürlara yakındı..

Back
X