Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kolay gelsin ablacim 🥰
Sağol kuzum geldim eve şu anda bile 8691 adım olmuş,sabah sporda vardı bunda,market gezdim hep bide :KK200:
Saat 13.05 itibari ile 380 kalori 40 dk egzersiz ve 5.050 adım:KK6:
Elhaaaaaaaan:cool:

@Elhan
Helal olsun kalori süper :KK76:
kuzum bu gün daha iyiyiz çok teşekkür ederim sorduğun için . çok mutlu oldum. insan hasta olunca aranmak sorulmak istiyormuş. o kadar hasta olmuşumdur bu kadar halimin hatırımın sorulmasını beklememiştim.
sanırım toparlanmak biraz zaman alacak. hafif semptomlar hala var . ama eskiye nazaran çok iyiyiz.
çok teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200::KK200:
İyi olmanıza çok sevindim daha da iyi olacaksınız.:KK200:
bu gün hepimiz daha toparlanmış hissediyoruz çok teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200:
Çok güzel bir haber çok sevindim :KK200:
Hemen not aldım. Bende normalde her kış başında kabuğunu güzelce yıkadığım limonları ve taze zencefili küp küp doğrar kavanoza koyarım, üzerini geçecek kadar bal koyar dolapta 2-3 gün bekletirim. Sonra taneleriyle 1-2 yemek kaşığı kupaya koyar üstüne sıcak su ekleyip içerim. Bu da çok iyi geliyor ama unutuyorum hazırlamayı günlerdir:kızgın:
Bu tarifte çok iyi geliyor valide hep yaoar bunu.
bence doğru zamanda başladık,
cem yılmaz ne diyor "ya mayısta haldır huldur diyete giriyorlar/spora başlıyorlar aa yaz gelecek diye
e bu yazın geleceği ocaktan belli zaten :KK70:"

biz ocakta vermeye devam edenler olarak haziranda fitiz arkadaşlar.
durmak yok yola devam :KK70:
Fit hatunlar clup fanlarıyız bizde :süslü:
Ben ilk geçen p tesi ateşlendim. Oradan sayıyorum. 11. Gun ben bugün oldukça iyiyim. Riske atmamak için dinleniyorum.
Nasıl olsun toparlandınmı biraz.

Son düzenleme:
Sağol kuzum geldim eve şu anda bile 8691 adım olmuş,sabah sporda vardı bunda,market gezdim hep bide :KK200:

Helal olsun kalori süper :KK76:

İyi olmanıza çok sevindim daha da iyi olacaksınız.:KK200:

Çok güzel bir haber çok sevindim :KK200:

Fit hatunlar clup fanlarıyız bizde :süslü:

Nasıl olsun toparlandınmı biraz.
Heyy masallah erkenden adim hedefi tamamlanmis 🧿

aa basitmiş sevdim,
4,5 dk dan sonra tarif geliyor izleyeceklerin dikkatine :KK70:
15 gün uygulayın diyor ama çok uzunmuş
Bnm tansiyonum çok düşüyor bu kürle ama çok iyi geliyor 15 gün yapıp 1 hafta ara verip bi 15 daha yapmak karaciğere de çok iyi geliyor cilt pırıl pırıl oluyor

ben bugün öğle yemeğimi yedim yaa, dayanamadım.
sanırım bugün akşam sadece pırasa yiyeceğim zeytinyağlı ama 3 öğün olacak...
Ne güzel işte zeytinyağlıda yenecek akşama
Bnm tansiyonum çok düşüyor bu kürle ama çok iyi geliyor 15 gün yapıp 1 hafta ara verip bi 15 daha yapmak karaciğere de çok iyi geliyor cilt pırıl pırıl oluyor
Ben sabah yaptım içiyorum şimdi bunu bardak ölçüsünü birqz çoğalttım ..

Ne güzel işte zeytinyağlıda yenecek akşama

Ben sabah yaptım içiyorum şimdi bunu bardak ölçüsünü birqz çoğalttım ..
Sifa olsun Canım ben önümüzdeki hafta yapayım diyorum bunu
Karaciğer temizliği olur bana da hem de vitamin aldım bir kaç tane takviye onlar da daha güzel etki eder biyotin omega3 vs

B73FC780-D274-43A5-B6A7-D21AC31606C6.webp
Saatime kavuştum 😍

Sifa olsun Canım ben önümüzdeki hafta yapayım diyorum bunu
Karaciğer temizliği olur bana da hem de vitamin aldım bir kaç tane takviye onlar da daha güzel etki eder biyotin omega3 vs
Ben bunu yaptım mşktar olarak daha çok diye.
Şimdi içtim bitti sabah aç karnına içilmesi lazımmış.
5 gün yapıp 1 hafta ara veriyormuş.
Karaciğer için iyiyse k.valideye tavsiye eseyim bunu onunda değerleri biraz yüksek çıkıyor.

kuzum bu gün daha iyiyiz çok teşekkür ederim sorduğun için . çok mutlu oldum. insan hasta olunca aranmak sorulmak istiyormuş. o kadar hasta olmuşumdur bu kadar halimin hatırımın sorulmasını beklememiştim.
sanırım toparlanmak biraz zaman alacak. hafif semptomlar hala var . ama eskiye nazaran çok iyiyiz.
çok teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200::KK200:
Iyi olmana cok sevindim canim dahada iyi olacaksınız insallah ♥️♥️♥️♥️♥️
Gelmedi tekrar canim
Güle güle kullan canim 🥰

Back
X