Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20.01.menüm
08.1 dilim ekmek kaşar peyniri
11 ikisi bir arada kahve
12.30 tost (mecburen yedim mobil hizmette tüp bitti)
17.30taze fasulye 1 tabak turp ve turşu
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
Sakın başlama o bir dönem canım vücut alışacak yavaş yavaş ,bende ilk zamanlar çok çektim ama alıştı ..kahveyi azalt derim kahve çok kabız yapıyor..Gene sigaraya balayasım geliyor içerken ne kadar düzenliydi.
Bende o kadar etki etmedi nedense..
Günaydınlar musmutlu sabaharımız olsun![]()
Evet şimdi yazacaktım
Evet ya şu tuvalet sıkıntım olmasa daha eksik gelirdimSakın başlama o bir dönem canım vücut alışacak yavaş yavaş ,bende ilk zamanlar çok çektim ama alıştı ..kahveyi azalt derim kahve çok kabız yapıyor..
Sen unuttuysan da ben unutmam canimevet canım yazmayı unuttum, katılıyorum tabi ki..
keşke kek börek yiyenleri not alsaydım bee
kim ne yedi unuttum ki ben
tek aklımda kalan @Nefesimmmsin ve yediği ekmekler![]()
![]()
Busracigim tebrik ederim canım güzel bir haftaydı iyi kilo vermişsinEvet şimdi yazacaktım![]()
Onu ben yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum nerden yapacağımcanım alttaki VKİ'nde bir problem var sanırım
sıfırları silersen düzelir.
menün gayet güzel bu arada
Eksin çok guzel tebrik ederim kaptanimInşallah yüklenmiştir tartım
Geçen hafta 61.6 kg
Bu hafta 60.3 kg
Fark -1.3 kg
Çok mutluyum bir an önce 50 leri görmek istiyorum
Masterfit e dev etmek istiyorumZipzip- cığım
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.1
Fark 600 GrZipzip-
Cordelia
Aomine Daiki
Cnm ben sarı tkm da olayım birkaç hafta okullar tatil çocuklar evde bide oğlum da gelecek hafta içi yeme içme kaçamakli olabilir kimsenin hakkına girmeyim sonra yine dönecem masterfite sarı tkm da yürüme aynı dimi cnm 8000 adim
Afiyet olsun canim20.01.menüm
08.1 dilim ekmek kaşar peyniri
11 ikisi bir arada kahve
12.30 tost (mecburen yedim mobil hizmette tüp bitti)
17.30taze fasulye 1 tabak turp ve turşu
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
Bu hafta katilacak misin canim masterfite
Tamam canim ekledimEvet şimdi yazacaktım![]()
Ypk zaten başlamam iyi gidiyor şimdilik.Sakın başlama o bir dönem canım vücut alışacak yavaş yavaş ,bende ilk zamanlar çok çektim ama alıştı ..kahveyi azalt derim kahve çok kabız yapıyor..
Hesap deteylarindan kilo ayarlarkenn virgul yerine nokta koymalisin canimOnu ben yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum nerden yapacağım
Guzel eksi tebrik ederim canimGecen Cuma 64800
Bu hafta 64300
Fark 500 gr
Bu hafta bende sarı takımdayım izinli olacağım eşim göz ameliyatı filan olacak katilamayabikirm
Cordelia
Zipzip-
Amine Busra
pastelfit
Günlük kayısı kurusue yemeği deneyin. bende çok işe yaramıştı.Evet ya şu tuvalet sıkıntım olmasa daha eksik gelirdim
çok teşekkür ederimGuzel eksi tebrik ederim canim
Esinede cok gecmis olsun
Sari takima ekledim![]()