• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hangi hamama gideceksiniz hocam. Vallahi benim de ihtiyacim var hem dinlenmis olurum hem de kirler gider
O..y hamamı :oops:Antalya' daysan gel canım 💙 Gitme fikri bile insanı rahatlatıyor. Çok modern harika bir mekan hafta içi kalabalık da olmaz. Yatmadan valizimi hazirlicim :süslü:

Ben hiç gitmedim, hiç bana göre faaliyetler değil. Mıncıklanmayı istediğimi sanmıyorum. Hem ben gıdıklanırım 😂

Bana da öğleden sonra kriz geldi😖

Geçmiş olsun canım 🙏

Heee😄😄😄geçmiş çok birikmesin diye bakıyorum. Bir de bazen açıyorum siteyi çocuklar bişey diyo öyle açık kalıyo😂
Hamam sevmeyen de ne bileyim :63::63:
Kulunç oluşmuştur şimdi sende. :ıslık::ıslık:
Doğal peeling yaptırıyoruz tüm vücudumuza. 😌😌

Afiyet olsun canim bugun islerin vardi yarindan itibaren kaçamaksiz menuler bekliyoruz♥️

sabah doktora falan aç gitmem gerekince, öğlen yemeğine kadar bekleyebilirim diye düşündüm ve yanıma kahvaltı almadım. ama işe giderken çok aç hissettim ve boyozla simit aldım. bilseydim evden yumurta peynir koyardım.
öğlen yemeğini az yedim. ama sonra tatlı almışlar işyerinde. ondan yedim. kan şekerim oynak herhalde ondan oluyor canım.
Allahtan akşam yemek normaldi.

valla kaçamaksız beslenmem lazım çünkü az önce insülin ve ferritin açıklanmış. insülin yükselmiş, ferritin de düşmüş. diğerle daha çıkmamış. insülin yükseldiyse HBA1C de ne haldedir acaba diye bir korku saldı içimi 🤦‍♀️😔

Selam kızlar. Eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. O kadar üşüdüm ki bugün, üşümekten yoruldum sanki. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Gün sonu verip bayılacağım koltuğa.
Eki Görüntüle 2994786
Sabah 11.00
Az ekmek (uç kısımları)
1 yeşil elma

Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18.15
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık biber kavurması
2 dilim ekmek

Toplam 1,5 lt su. ugurbocuuu ugurbocuuu
Bu hafta böyle gidersen güzel bi eksi gelecek senden Canım , devam💪🤸🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

24 Ocak Menüm
09.00: omlet
1 dilim tb ekmeği
10 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kek

13.00: 1 kase yoğurt

15.00: 1 küçük muz

18.00: 2 kase şehriye çorbası
1 dilim tb ekmeği
1 kase haşlanmış limonlu brokoli
2 lt su
Eki Görüntüle 2994840
Afiyet olsun canim♥️
sabah doktora falan aç gitmem gerekince, öğlen yemeğine kadar bekleyebilirim diye düşündüm ve yanıma kahvaltı almadım. ama işe giderken çok aç hissettim ve boyozla simit aldım. bilseydim evden yumurta peynir koyardım.
öğlen yemeğini az yedim. ama sonra tatlı almışlar işyerinde. ondan yedim. kan şekerim oynak herhalde ondan oluyor canım.
Allahtan akşam yemek normaldi.

valla kaçamaksız beslenmem lazım çünkü az önce insülin ve ferritin açıklanmış. insülin yükselmiş, ferritin de düşmüş. diğerle daha çıkmamış. insülin yükseldiyse HBA1C de ne haldedir acaba diye bir korku saldı içimi 🤦‍♀️😔
Moral bozmak yok canim duzelecek tum degerlerin♥️

menüm
sabah tost ekmeğine kaşarlı tost
öğlen 1 kremalı nescafe
15.00 3yk pilav 4-5 yk kuru fasülye
20.40 bir kaç yudum brokoli çorbası
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan
Afiyet olsun canim💙
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Sarımsaklı limonlu avakado