• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hic gerek yok başının çaresine bakar o ...uyu güzel güzel. Çocukların için güçlü olmak zorundasın. Yarın daha kötü hissedersin. Koca adam bir şey olmaz ..hadi uyu.
Yola çıktı abla nasil uyuyim yuruyorlar metrobuse. Metrobusten inincede yuruyecek muhtemelen

Canim bugün bayağı bir şeyler ekledim gene mi olmadı :olamaz:
Normal bir insan gibi yersem benimki hemen yağa dönüşür. Senin milkshake ine özenmistim kahvaltıda iyi oldu. Arada bir yapmak lazım mide rahat ediyor.
Kendine dikkat et dönüşmez yağa felan öyle hemen. Uzun sürmesin. Böyle düşük kalorili diyetler metabolizmamızı yavaşlatıyor sonra kolay kilo alınıyor. Milkshake güzel olmuş gece gece canım çekti.

Yola çıktı abla nasil uyuyim yuruyorlar metrobuse. Metrobusten inincede yuruyecek muhtemelen
Gözün aydın tatlım. Kız yürüdü diye üşüdü diye kocaya üzülünür mü :KK20:hayatin zorluklarını sen her gün yaşıyorsun fazlasıyla bir de onu dert etme. Kordiş koymuş önüne sıcak çorba tamam işte.

Tatlım 66.5 luk bir ablayim şimdilik. :KK60:
İdeal kilomu mu demek istedin. :confused:
Mart belki de Nisan'da ulaşırım inşallah. :rolleyes::rolleyes:Ben de hepinizin zayifladigini görmeden 👉 şuraya gitmem :KK12:
Ayy insallah canim. Ilk hedefim 69 , sonrasi 65 ve insallah basarabiliraem son hedef 60 😀

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 2 top peynir
Yarım d süzme peynir 3 zeytin
1 d hindi füme chia keten tohumu
Ve marul ile salata
Yarım d tambuğday

Ara 13.45
1 muz 4 grissini
1 b süt

Ara 15.30
1 yeşil elma
1 tk fıstık ezmesi
1 çk bal

Akşam 17.30
Yarım kase tarhana
Yarım h patates
Yarım h tavuk but

22.15
2 çatal elmalı kek

Su 2,5

Spor
35 dk tempolu yürüyüş 175 p
Adım 8.135 👇 813 p

Eklentiler

• 151C155F-405D-4DD6-8EDA-D525673F9436.webp
    151C155F-405D-4DD6-8EDA-D525673F9436.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 28
Gözün aydın tatlım. Kız yürüdü diye üşüdü diye kocaya üzülünür mü :KK20:hayatin zorluklarını sen her gün yaşıyorsun fazlasıyla bir de onu dert etme. Kordiş koymuş önüne sıcak çorba tamam işte.
Abla ben panik atagim usumesi birsey degil. Basina bişey gelecek diye korkuyorum. Yeterki sagsaglim gelsinde

Back
X