- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Yani. Çorba yaptım. Sıcak içsin. Yeter ona.Üşümüştür evin direğiYazik ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani. Çorba yaptım. Sıcak içsin. Yeter ona.Üşümüştür evin direğiYazik ya
İyi geceler ben de yatmaya geçeyim. Allah rahatlık versin canım
pastelfit fit gelmedi onu bekledim ama yok
![]()
Yola çıktı abla nasil uyuyim yuruyorlar metrobuse. Metrobusten inincede yuruyecek muhtemelenHic gerek yok başının çaresine bakar o ...uyu güzel güzel. Çocukların için güçlü olmak zorundasın. Yarın daha kötü hissedersin. Koca adam bir şey olmaz ..hadi uyu.
O zaman diyete devam.şimdi baktım HBA1C düşmüş kızlarrrr![]()
Ayy senin guncel kilonu bir gorsem ahh ahh
Nerden geliyor? Hangi bölgede?Yola çıktı abla nasil uyuyim yuruyorlar metrobuse. Metrobusten inincede yuruyecek muhtemelen
EsenyurtNerden geliyor? Hangi bölgede?
Aaaa eşim de tuyapin oradan geldi. Metrobüs çalışıyor dedi. Gelir inşallah.Esenyurt
Kendine dikkat et dönüşmez yağa felan öyle hemen. Uzun sürmesin. Böyle düşük kalorili diyetler metabolizmamızı yavaşlatıyor sonra kolay kilo alınıyor. Milkshake güzel olmuş gece gece canım çekti.Canim bugün bayağı bir şeyler ekledim gene mi olmadı
Normal bir insan gibi yersem benimki hemen yağa dönüşür. Senin milkshake ine özenmistim kahvaltıda iyi oldu. Arada bir yapmak lazım mide rahat ediyor.
Daha ne yapacaksın. Bir de sıcak çay demle tamamdır . Yatsın uyusun .Yani. Çorba yaptım. Sıcak içsin. Yeter ona.Tavuklu patates yaptım. Patatesler niye büyük dedi? Sen erken gel istediğin gibi kes pişir dedim.
Busracim geçmiş olsun Inşallah sıkıntısız döner eve esin nerde kaldığını anlamadım kalacak yer ayarladı mi. Çok etkilendin sen.Esenyurt
Gözün aydın tatlım. Kız yürüdü diye üşüdü diye kocaya üzülünür müYola çıktı abla nasil uyuyim yuruyorlar metrobuse. Metrobusten inincede yuruyecek muhtemelen
Tatlım 66.5 luk bir ablayim şimdilik.Ayy senin guncel kilonu bir gorsem ahh ahh![]()
Ayy insallah canim. Ilk hedefim 69 , sonrasi 65 ve insallah basarabiliraem son hedef 60Tatlım 66.5 luk bir ablayim şimdilik.
İdeal kilomu mu demek istedin.
Mart belki de Nisan'da ulaşırım inşallah.Ben de hepinizin zayifladigini görmeden
şuraya gitmem
![]()
Senin kilona inmekten bahsediyor elhancigimTatlım 66.5 luk bir ablayim şimdilik.
İdeal kilomu mu demek istedin.
Mart belki de Nisan'da ulaşırım inşallah.Ben de hepinizin zayifladigini görmeden
şuraya gitmem
![]()
Anca geldim hayatımİyi geceler ben de yatmaya geçeyim. Allah rahatlık versin canım
pastelfit fit gelmedi onu bekledim ama yok
![]()
Yolda şuan geliyor. Teşekkür ederim. Ben biraz panigim bu konulardaBusracim geçmiş olsun Inşallah sıkıntısız döner eve esin nerde kaldığını anlamadım kalacak yer ayarladı mi. Çok etkilendin sen.
Abla ben panik atagim usumesi birsey degil. Basina bişey gelecek diye korkuyorum. Yeterki sagsaglim gelsindeGözün aydın tatlım. Kız yürüdü diye üşüdü diye kocaya üzülünür mühayatin zorluklarını sen her gün yaşıyorsun fazlasıyla bir de onu dert etme. Kordiş koymuş önüne sıcak çorba tamam işte.