Kızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
vay hain

lahmacun söyle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
2 yumruta omlet içine bir YK tulum peyniri
2 parça beyaz peynir
1 havuç
İki kupa rezene çayı
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğle yemeği 15.00
3 YK kıymalı Karnabahar
Tahin sufleiçinde 3 YK tahin 3 YK pekmez 1 YK tam buğday unu ve 1 yumurta beyazı var
Akşam yemeği
1 büyük kase salata içine 3 ince dilim peynir
5 çiğ köfte
1 küçük kase arpa şehriye çorbası
Bugün açlık hissim çok fazla şuan karanfilli su içiyorum fıstık yiyesim var mısır patlatasim var
Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip- @Elhan
Cordelia
25 Ocak Menüm
10.00: 1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1yk reçel
7 zeytin
13.30: 2 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
16.30: 1 küçük muz
18.00: 1kase nohutlu tavuklu pilav
2 bardak ayran
3 lt su
Eki Görüntüle 2995247
Bugun ki menüm
Sabah
2 adet Közlenmiş biber
1 kase yoğurt
4,5 dilim peynir
Çay
Ara
2 kase süt mısır
Akşam
6 y. Kaşığı pirinç pilavı
1 tabak kuru fasulye
turşu
Bol su
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
2 yumruta omlet içine bir YK tulum peyniri
2 parça beyaz peynir
1 havuç
İki kupa rezene çayı
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğle yemeği 15.00
3 YK kıymalı Karnabahar
Tahin sufleiçinde 3 YK tahin 3 YK pekmez 1 YK tam buğday unu ve 1 yumurta beyazı var
Akşam yemeği
1 büyük kase salata içine 3 ince dilim peynir
5 çiğ köfte
1 küçük kase arpa şehriye çorbası
Bugün açlık hissim çok fazla şuan karanfilli su içiyorum fıstık yiyesim var mısır patlatasim var
Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip- @Elhan
Cordelia
sakın yeme kız
valla ben de bir koca kase (salata kasesi) patlamış mısır olsa yerim öyle açım öyle açım
4 hamsi mi bildiğimiz hamsi mi![]()
Bence önce onun başının etini yeKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
İyi geceler kuzummIyi geceler kizlar![]()
Bütün gün uyuyorum vallahi uyanık olduğum zamanlar sayılı niye böyle oldum bilmiyorum
Ben hep evde tamamlıyorum Allah'tan kolidor uzun karşısında mutfağın kapısı var baya iyi oluyor dışarı çıkamayınca mecburÇok iyi yapmışsınız keyfiniz daim olsun mayacım.
Beraber tamamlarız akşam adımlarımızı. 23.59' a kadar yolu var.![]()
Cnm normal gebesin ben ikizlerde senin gibiydim akşam sekizde uykum gelirdi gün içinde de uyurdum bide yaniBütün gün uyuyorum vallahi uyanık olduğum zamanlar sayılı niye böyle oldum bilmiyorum
Anladım canm bende bu güne yürüyerek başladımHerkes kendine gore diyet yapiyor canim
Biz sadece destek oluyoruz,az ya da coksa uyariyoruz
Cnm ben böyle zamanlarda kahvaltılık birşeyler yiyorum evde tavuğun varsa onuda yapabilirsin yanına az da salata olabilir varsaKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Aynen bende aynı fikirdeyimBoşver hiç bilmeilk kez gitmiştim tecrübe edeyim dedim.yoookk gitmem bir daha bayanlar hamamı diye de bu kadar samimi olmayalım.
![]()
Hoşgeldin canımAnladım canm bende bu güne yürüyerek başladım