• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettim:işsiz::işsiz::KK14:

😂😂 ya spor salonlarında böyle baya göğüsler meydanda gezen insanlar olur, hiç hazetmem ben de saçmalığa bak.
bu arada ben hamam olayını geyik sanmıştım hee Elhan Elhan

İnşallah cnm çocuk istiyorum bide zayıflayarak deneyeyim
Bu halinle hamile kalırsan üstüne bir de hamilelik kiloları eklenir. Sonra emzirirken de yiyeceksin sütüm olsun diye bayağı ugrastiracak seni . Şimdiden zayıflamaya başlamak akıllıca olur. İnşallah istediğin yavruna kavuşursun sengulcum. :KK60:

😂😂 ya spor salonlarında böyle baya göğüsler meydanda gezen insanlar olur, hiç hazetmem ben de saçmalığa bak.
bu arada ben hamam olayını geyik sanmıştım hee Elhan Elhan
😂😂😂 Koca memeli kadınları görünce ben de şaka sanmıştım, maalesef değilmiş:KK70:@Elhan

Bu halinle hamile kalırsan üstüne bir de hamilelik kiloları eklenir. Sonra emzirirken de yiyeceksin sütüm olsun diye bayağı ugrastiracak seni . Şimdiden zayıflamaya başlamak akıllıca olur. İnşallah istediğin yavruna kavuşursun sengulcum. :KK60:
Amin canım sağolasın

Selamlar dün feciydi buralar İstanbul olarak facia yaşadık resmen,eşimde evde bugün saat 1'e kadar özel araçların dışarı çıkaşları yasalüklanmıştı.Gitmedi de zaten kestiriyorr şu anda dinlensin birazcık.

İşlerim var onları halledeyim yarına ne olur bilinmez gelemezsem merak etmeyin sakın haber vereyim dedim..
Hayirdir canim ne oldu?

Back
X