Hoş buldumHoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldumHoşgeldin canım
İnşallah cnm çocuk istiyorum bide zayıflayarak deneyeyimHoş geldin Şengül.
Değişmeye karar verdiğine eminsen burada bulunman senin en büyük şansın. Bunu iyi değerlendir bence. Çocuğun yokken daha kolay ideal kilona inebilirsin.
1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar
Şimdi ben kendi yediğim balığı nası yazacam onu düşünüyorumahah evet bir de ufaktı namıssızlar
akşam menüm yoktu normalde aslında zaten
Ben gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettim![]()
Şimdi ben kendi yediğim balığı nası yazacam onu düşünüyorum![]()
Hoşgeldin canım, ben ilk ayımda 3,5 ikinci ayında 1,8 kg verdim. İkinci ayda 10 gün duraklama yaşadım o yavaşlattı.1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar
Bu halinle hamile kalırsan üstüne bir de hamilelik kiloları eklenir. Sonra emzirirken de yiyeceksin sütüm olsun diye bayağı ugrastiracak seni . Şimdiden zayıflamaya başlamak akıllıca olur. İnşallah istediğin yavruna kavuşursun sengulcum.İnşallah cnm çocuk istiyorum bide zayıflayarak deneyeyim
ya spor salonlarında böyle baya göğüsler meydanda gezen insanlar olur, hiç hazetmem ben de saçmalığa bak.
bu arada ben hamam olayını geyik sanmıştım heeElhan
Bir Antepli genç kız olarak geleneklerimi yaşatmak boynumun borcudur.ya spor salonlarında böyle baya göğüsler meydanda gezen insanlar olur, hiç hazetmem ben de saçmalığa bak.
bu arada ben hamam olayını geyik sanmıştım heeElhan
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Sen bırak hamamı , adımlar noolduBir Antepli genç kız olarak geleneklerimi yaşatmak boynumun borcudur.
Mayacım![]()
Amin canım sağolasınBu halinle hamile kalırsan üstüne bir de hamilelik kiloları eklenir. Sonra emzirirken de yiyeceksin sütüm olsun diye bayağı ugrastiracak seni . Şimdiden zayıflamaya başlamak akıllıca olur. İnşallah istediğin yavruna kavuşursun sengulcum.![]()
Başım şu an fildir fildir dönüyor Oyacim.Ben hep evde tamamlıyorum Allah'tan kolidor uzun karşısında mutfağın kapısı var baya iyi oluyor dışarı çıkamayınca mecbur
300 kadar bir şey kaldıİyi geceler canım
Sen bırak hamamı , adımlar nooldu![]()
Benim de 440 kalmış300 kadar bir şey kaldı![]()
Diğer ikisinde hiç böyle değildim uyku o kadar uyuyorum hiç uyumamış gibiyim birde çok üşüyorumCnm normal gebesin ben ikizlerde senin gibiydim akşam sekizde uykum gelirdi gün içinde de uyurdum bide yani
Hayirdir canim ne oldu?Selamlar dün feciydi buralar İstanbul olarak facia yaşadık resmen,eşimde evde bugün saat 1'e kadar özel araçların dışarı çıkaşları yasalüklanmıştı.Gitmedi de zaten kestiriyorr şu anda dinlensin birazcık.
İşlerim var onları halledeyim yarına ne olur bilinmez gelemezsem merak etmeyin sakın haber vereyim dedim..
Ha gayret şu an yeşil çay içiyorum.Benim de 440 kalmış![]()