Dört kaşıkçik çok değilmişAzdı canım bişey olmaz inlallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dört kaşıkçik çok değilmişAzdı canım bişey olmaz inlallah![]()
Senin gibi heyecanlı bir hatun yensin beniEvet fikri bile güzel inşallah seni yenerim![]()
Günaydın ablacim afiyet olsun25 Ocak
8.00 Sade kahve
10.00 Bir avuçtan az kuru üzüm
13.00 Yulaflı, kuru yemişli yulaf bar, yeşil çay
15.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, iki parça et haşlama , yoğurt
19.00 Yeşil elma
Detoks suyu, suyu ölcemedim
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2995358
Günaydın canimGünaydın kızlarcım![]()
Günaydın bitanemGünaydın kızlarcım![]()
Günaydın bitanem.Günaydın ablacim afiyet olsun
Günaydın canim![]()
Süper. Çok sevindim. Benim ağrı ve halsizlik uzun sürdü. Annemin de. Çok geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim canım. Şükür inşallah geçti gün sayıyoruz artık
Teşekkürler cordicimİlk 2 gün şiddetli baş,kas ve eklem ağrıları vardı. Sonra hepsi geçti. Şimdi gün sayıyoruz karantina bitsin diye
Öyle canım. Annem neler çekmiş bizimle şimdi daha iyi anlıyorum. Hani derlerya anne olunca anlarsın.
Sağolasın tatlım
İnşallah canım Allah can sağlığı versin
Aç geziyorsun25 Ocak
8.00 Sade kahve
10.00 Bir avuçtan az kuru üzüm
13.00 Yulaflı, kuru yemişli yulaf bar, yeşil çay
15.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, iki parça et haşlama , yoğurt
19.00 Yeşil elma
Detoks suyu, suyu ölcemedim
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2995358
Birşey yok merak edilecek,eşim evdeyken ben gelmiyorum siteye,böyle bir kuralım var çok nadirdir geldiğim.Hayirdir canim ne oldu?
Kesinlikle çok doğru bir söz aslında.Teşekkür ederim canım. Şükür inşallah geçti gün sayıyoruz artık
Teşekkürler cordicimİlk 2 gün şiddetli baş,kas ve eklem ağrıları vardı. Sonra hepsi geçti. Şimdi gün sayıyoruz karantina bitsin diye
Öyle canım. Annem neler çekmiş bizimle şimdi daha iyi anlıyorum. Hani derlerya anne olunca anlarsın.
Sağolasın tatlım
İnşallah canım Allah can sağlığı versin
Hoşgeldin canım.Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum buraya illa cumamı katılmak gerek anlayamadımm
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.Ad şengül
Yaş 26
Boy 1/60
Kilo 79
Evliyim çocuk yok kilo nedenim beslenme şekli metobolizma diye düşünüyorum Kocaelinde otuyorum
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.Evde pratik yapabilecegin neler var. Tavuklu salata, yesil mercimekli salata, kahvalti gibi de yapabilirsin hic yemeklik yoksa. Saatte geç olmuş![]()
Günaydın canım. Afiyet olsun.kendimi cok agir hissediyorum bir yesil cay iceyim su ısınsın![]()
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.Ben gittiğimde kalın askılı şort giymiştim.herkes üstünü çıkar diye ısrar etti.dedim ben gayet iyiyim.bayanda olsak duramam öyle demiştim.tuhaf tuhaf baktılar bana sanki küfür ettim![]()
Günaydın beybi.Günaydın kızlarcım![]()
Günaydın tatliskolitom.Günaydın![]()
Günaydın canım ❤Hoşgeldin canım.
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.
Günaydın canım. Afiyet olsun.
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.
Günaydın beybi.
Günaydın tatliskolitom.
ugurbocuuu
@ zipzip-
Wilma11
North River
Günaydın canlarım.![]()
Zamanimda çok yedim. Bir ise yaramadı. Artık laf etmiyorum. Gündüz plan yaptık diye kızdım bu defa... Dedim ki ; senden uzaklaştığımı , seni aramadığimı vs söyleme. Ne zaman seninle bir plan yapsam bana bunu yapıyorsun , benden uzak dur , ne yaparsan yap sadece beni rahat bırak dedim.Bence önce onun başının etini yeben olsam bir lahmacun söylerim bol salata ve ayranla yerim.
Canım sen de benim gibi uykucusun.Bütün gün uyuyorum vallahi uyanık olduğum zamanlar sayılı niye böyle oldum bilmiyorum
3,5- 4 kilo canım. Ben 8 ayda 30 kilo verdim. Senin hedefin nedir?1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar![]()
Afiyet olsun ablacimDünkü menüm,eşler evdeyken olmuyor onlara uyuyoruz hep yiyoruz.
25 Ocak.
Sabah geç kahvaltı 1 yumurta yeşillik zeytin domates 1 tana fransız tostu bunuda yeni keşfettim.
Öğlen yok.
Akşam tost yedim yemek olduğu halde,kayısı hurma portakal ve erik suyu içtim.
Spor yok adım 5 bin filan.
Günaydın canimHoşgeldin canım.
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.
Günaydın canım. Afiyet olsun.
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.
Günaydın beybi.
Günaydın tatliskolitom.
ugurbocuuu
@ zipzip-
Wilma11
North River
Günaydın canlarım.![]()
Sağol kuzum teşekkülerGünaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Günaydın canim![]()