Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo ikinciye gideceğiz. Unuttuğumuz bir etkinlikti yaşatmak için uğraşıyoruz bir dahakine hazırlan gidelim böcüğüm.Kizlar siz hamama mı gittiniz ya ben hamam çok severim
Günaydın canimGünaydın.
Bu hafta iyi gitmiyorum farkindayim. Adimlari tamamlayamiyorum. Telefon sürekli uzerinde olamiyorboyle olunca cok üzülüyorum takimi etkiliyor diye
![]()
Haklisin ama seni koruklemek istemedim. İnşallah biraz daha anlayisa sahip olurHoşgeldin canım.
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.
Günaydın canım. Afiyet olsun.
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.
Günaydın beybi.
Günaydın tatliskolitom.
ugurbocuuu
@ zipzip-
@Migim
@EppekArasi
Günaydın canlarım.![]()
Daha iki gün var bırakma kendini.Zaten bugün tartıda halen sabitteyim bazen 100 gr fazla bile geliyorum sanırım cumayı kaybettim![]()
Bende de haftasonu gibi bi izlenim oldu sanki yarin pazartesiay artık perşembe gelsin yaa
bu nasıl geçmeyen bir hafta, bitmedi
bugün adım atabilir miyim bilmiyorum, iş yerine geldim, yollar kızak.
arabadan kapıya (10 adım) iş yerindeki bir abimize tutuna tutuna geldim
buz olmuş buzz
Biliyorum ama kendimide kötü hissediyorum. Aslinda evde cok yoruluyorum daha fazla adim var da telefonu elime alamıyorumGünaydın canim
Oyle düşünme takimda olmasan daha kotu olursun
Ayrica adimlar aşırı etkili degil biliyorsun
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydın canımGünaydın Kızlar![]()
Zumbaya bayılırım.
Belli bir süre sonra Leslie kesmiyor.![]()
Günaydınlar hocam,zumba güzelde ayak ve el hareketlerini ezberlemek lazım valal yordu şimdiden.bir anede kardio var onu yaptım deminGünaydın canımSağlıkla geçsin günümüz
![]()
online mi çalışıyor peki, ben online olarak Falsepetinden baktırıyorum daBilmem herkesin adını biliyor. Ne ış yaptığını biliyor. geçmişi yüzde 100 biliyor.
Günaydın canimGünaydın Kızlar![]()
60 kilo olunca ben de hamam bikinisi aliciiimHoşgeldin canım.
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.
Günaydın canım. Afiyet olsun.
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.
Günaydın beybi.
Günaydın tatliskolitom.
ugurbocuuu
@ zipzip-
@Migim
@EppekArasi
Günaydın canlarım.![]()
Yok takım kaybetti demiyorum zaten ben bireysel olarak kendi yarışımı kaybettimCuma gunu tum takımın kilosu onemli canim![]()
Bekliyoruz sabırsızlıklaNe halt yediğim belli değilgün geçtikçe iyi oluyorum.ani hareketlerden kaçıyorum.doktora da gidemedim her yer kar ve buz.spor yok o yüzden.yediklerime dikkat ediyorum.buraya girmezsem sonum kötü
![]()
Yaaaaaa
Ne yaparlarsa aynısını yapmaya çalışıyoruz. Birebir olmasın varsınGünaydınlar hocam,zumba güzelde ayak ve el hareketlerini ezberlemek lazım valal yordu şimdiden.bir anede kardio var onu yaptım demin![]()