• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın.
Bu hafta iyi gitmiyorum farkindayim. Adimlari tamamlayamiyorum. Telefon sürekli uzerinde olamiyor :KK43: boyle olunca cok üzülüyorum takimi etkiliyor diye 😥
Günaydın canim ♥️
Oyle düşünme takimda olmasan daha kotu olursun
Ayrica adimlar aşırı etkili degil biliyorsun

Hoşgeldin canım. ♥️

Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.

Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.

Günaydın canım. Afiyet olsun. ♥️

Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe. 🙈

Günaydın beybi. 😘

Günaydın tatliskolitom. 😘♥️

ugurbocuuu ugurbocuuu ♥️♥️♥️
@ zipzip- ♥️♥️♥️
@Migim ♥️♥️♥️
@EppekArasi ♥️♥️♥️

Günaydın canlarım. 😘
Haklisin ama seni koruklemek istemedim. İnşallah biraz daha anlayisa sahip olur

Zaten bugün tartıda halen sabitteyim bazen 100 gr fazla bile geliyorum sanırım cumayı kaybettim😭
Daha iki gün var bırakma kendini. :KK20:
Her gün yürümek bana da iyi gelmiyor ama devam ediyorum. Canım bol su içiyorsun tamam mı işin sırrı bu. Suyu da bir dikişte değil yudum yudum. Başka türlü kiramazsin durmayı. Hadi şimdiden başlayalim. Üzüldüm böyle hissetmene rakibimin güçlü, hırslı olması lazım bak ben de bırakırsam kötü olur ikimiz için. Toparla kendini. Cumaya yüzün gülecek. :dua:

ay artık perşembe gelsin yaa
bu nasıl geçmeyen bir hafta, bitmedi
bugün adım atabilir miyim bilmiyorum, iş yerine geldim, yollar kızak.
arabadan kapıya (10 adım) iş yerindeki bir abimize tutuna tutuna geldim🤔
buz olmuş buzz
Bende de haftasonu gibi bi izlenim oldu sanki yarin pazartesi 🤣🙊 aman dikkat et canim cok buzlu her yer

Hoşgeldin canım. ♥️

Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.

Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.

Günaydın canım. Afiyet olsun. ♥️

Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe. 🙈

Günaydın beybi. 😘

Günaydın tatliskolitom. 😘♥️

ugurbocuuu ugurbocuuu ♥️♥️♥️
@ zipzip- ♥️♥️♥️
@Migim ♥️♥️♥️
@EppekArasi ♥️♥️♥️

Günaydın canlarım. 😘
60 kilo olunca ben de hamam bikinisi aliciiim :süslü:

Ne halt yediğim belli değil 🤣 gün geçtikçe iyi oluyorum.ani hareketlerden kaçıyorum.doktora da gidemedim her yer kar ve buz.spor yok o yüzden.yediklerime dikkat ediyorum.buraya girmezsem sonum kötü 🤭
Bekliyoruz sabırsızlıkla:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
fesang fesang bu ☝️ imociyi gördüğümde sen geliyorsun aklıma gel bi öpiiiim:KK74:

Back
X