Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin canı cekti demekkiAfiyet olsun canımDün tost günüymüş.
![]()
Gitmedi canım. Arada bir geliyordu. Bir seslenelim duyacak miekim abla gitti mi onu goremedim ablacim
Günaydın canımgünaydın herkeseee
![]()
Valla eve gelince abdest aldımbencede kadın kadına da bir mahremiyet olmalı
![]()
Hocam en son kardioda karar kıldım diğeri zorladı güzelde takip edemedim olduğu kadarıyl yaptım zumbayıda.Canım çekti ya ...ne güzel yapmışsın. Yürüyüşe gidip geleyim ben de yapicim işte @ugurbocuuu yapak mi beraber. Şöyle kaptan kaptan karşı karşıya geçelim sallayalim totoşlari![]()
Acayip kalori yaktırıyor zumbada denedimde takip edemedim hreketleri ezbere almak lazım kıvıracaz bolcanaAy ben hep oynarım kız bana en güzel ter atma yöntemi çok güzel kalori yaktırıyor
Yapalım.bari hadi
hmm anladim abla
Denizde daha çok var bikinililer oraya kimse bir şey demiyor hamama gelince abdestGünaydın canım
Valla eve gelince abdest aldım![]()
Hocam en son kardioda karar kıldım diğeri zorladı güzelde takip edemedim olduğu kadarıyl yaptım zumbayıda.
Bak bunu yaptım kardio çok rahat oldu.
Hocam en son kardioda karar kıldım diğeri zorladı güzelde takip edemedim olduğu kadarıyl yaptım zumbayıda.
Bak bunu yaptım kardio çok rahat oldu.
Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarDenizde daha çok var bikinililer oraya kimse bir şey demiyor hamama gelince abdest![]()
Süreli zaten belirli yerlerde zorlananlar için hareketler daha yavaş hangisini istersen ona göre yapıyorsun.Sol tarafta süresi de var çok güzelmiş. Kaydedeyim hemen. Yerinde duramayanlar için idealmiş![]()
Yok atıkkkk yaaaa git evinde yap bunu milletemi gösteriyorlar bunu yuhhhAbla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarablaaa valla gözümün önüne geldi
![]()
Güne sporla başlaman ne güzel.Süreli zaten belirli yerlerde zorlananlar için hareketler daha yavaş hangisini istersen ona göre yapıyorsun.
Ben buna başladım saah iyide oldu.
Valla abla ne bir eksik ne Bir fazla diyorum.Yok atıkkkk yaaaa git evinde yap bunu milletemi gösteriyorlar bunu yuhhh![]()
Ayne kafada yormuyor zor olan kısımları hafif yaptırıyor,rica ederim ne demeksakin ve akıcı bende begendim videoyutesekkur ederiz
Online çalışmıyordu. Uzun zamandır baktırmadim. Şuan bilmiyorum.online mi çalışıyor peki, ben online olarak Falsepetinden baktırıyorum da
Ne uzun yılalrdır spor yapmamıştım hocam,bu topiğe gelinceiyikşde gelmişim spor aşkım gün ışığına çıktı.Güne sporla başlaman ne güzel.Yansin kaloriler
![]()
Tahmin ediyorum vardır böyle dengesiz insanlarValla abla ne bir eksik ne Bir fazla diyorum.
Yok artık iyice abartmışlar. Benim gittiğim yerde kabinlerin perdeleri vardı.Bahsettigin öyle hamamlara gidilmez zaten. Travma yaşamışsin sen.Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarablaaa valla gözümün önüne geldi
![]()