Pasta börek çörek aklımıza gelmesin amaYaaaaaa
Canım Elhanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasta börek çörek aklımıza gelmesin amaYaaaaaa
Canım Elhanım![]()
Sus yav he he de geçsin. Nazar degirme kendineBugun tartıldım ve 64 6,kg neredeyse 1 kg gitmiş görünüyor. Ödem mi acaba bu giden çünkü öyle 3gzersiz yapmıyorum günlük 20 dk egzersiz yorulmadan bu kadar gitmesi şaşırttı beni
İç ses susmuyorduAcaba emzirmeyi diyetle avantaja mı geçirdimçünkü diyetten önce günlük 2 ekmek yiyordum. Ama diyetle epey azalttım ekmeği,sanırım 20 dk lık egzersiz de yapınca emzirmenin zayıflama etkisini gördüm
![]()
Aynısı olsun derken kıvırıpdurdum iyi kalori yakıyor hocam ter içinde biraktı bitirmedimzatenNe yaparlarsa aynısını yapmaya çalışıyoruz. Birebir olmasın varsın![]()
Yok bırakamam zaten bıraksam başa dönerim bunalıma girerim.Daha iki gün var bırakma kendini.
Her gün yürümek bana da iyi gelmiyor ama devam ediyorum. Canım bol su içiyorsun tamam mı işin sırrı bu. Suyu da bir dikişte değil yudum yudum. Başka türlü kiramazsin durmayı. Hadi şimdiden başlayalim. Üzüldüm böyle hissetmene rakibimin güçlü, hırslı olması lazım bak ben de bırakırsam kötü olur ikimiz için. Toparla kendini. Cumaya yüzün gülecek.![]()
Abla sen şimdi kimi öptüm
Emzirme zaten kilo verdirir.Acaba emzirmeyi diyetle avantaja mı geçirdimçünkü diyetten önce günlük 2 ekmek yiyordum. Ama diyetle epey azalttım ekmeği,sanırım 20 dk lık egzersiz de yapınca emzirmenin zayıflama etkisini gördüm
![]()
Canım çekti ya ...ne güzel yapmışsın. Yürüyüşe gidip geleyim ben de yapicim işteAynısı olsun derken kıvırıpdurdum iyi kalori yakıyor hocam ter içinde biraktı bitirmedimzaten![]()
Ay ben hep oynarım kız bana en güzel ter atma yöntemi çok güzel kalori yaktırıyorCanım çekti ya ...ne güzel yapmışsın. Yürüyüşe gidip geleyim ben de yapicim işteugurbocuuu yapak mi beraber. Şöyle kaptan kaptan karşı karşıya geçelim sallayalim totoşlari
![]()
Sicak ya da ılık iç o da olur.Yok bırakamam zaten bıraksam başa dönerim bunalıma girerim.
Suyu da sürekli içiyorum elim ayağım buz gibi su içmekten üşümem geçmiyor artık sıcak su içeceğim ya. Şu saate kadar 1 litreyi geçti bile.
Gidip bitki çayı içeyim bari. Bugün sabah da az kıpırdama var mı diye tartiya çıkıp aynı görünce canım çok sıkıldı
Tamam bende seni öptüm o zaman
Öğleden sonra yapalım şimdi olmaçAy ben hep oynarım kız bana en güzel ter atma yöntemi çok güzel kalori yaktırıyor
Yapalım.bari hadi
Ayyy pek iyi geldiTamam bende seni öptüm o zamanvalla sende pek datlusun pek tatlı dillisin maşallah etrafında ki insanlar çok şanslı
Boşver hiç bilmeilk kez gitmiştim tecrübe edeyim dedim.yoookk gitmem bir daha bayanlar hamamı diye de bu kadar samimi olmayalım.
![]()
ekim abla gitti mi onu goremedim ablacimAyyy pek iyi geldi
Benim şu an etrafımda siz varsınız
Hepimize maşallah bitanem. Ortamın güzelliğine bağlı tatlı dillilik![]()