• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

şimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
@Busra 17
Ona gideceğime canan Karataya giderim o ne bee ,ben o kadar Cile çekeceğim zayıflamak için bunlarda zengin olacaklar 😏 ..

Ona gideceğime canan Karataya giderim o ne bee ,ben o kadar Cile çekeceğim zayıflamak için bunlarda zengin olacaklar 😏 ..
Hemen gaza gelme tatlım ya. Bak bir alıntı ekliyorum onunla ilgili.
" Ayça Kaya, dünyada bir ilk olan çalışması ile gündeme geldi. Kaya, şişmanlık tedavisinde, kombine ilaç kullanımının, tekli ilaç kullanımına üstün olmadığını gösterdiği çalışması başta İtalya’da 5. Avrupa Endokrinoloji Kongresi olmak üzere birçok kongrede, ayrıca yurt içinde ve yurt dışında çok çeşitli bilimsel dergilerde yayımlanmıştır. Uzmanlık tezini Karaciğer Yağlanması ve risk faktörleri üzerine yapmıştır."

Aaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmı😂
Bu arada sende hoşgeldin canım 🌼 bende her zaman olmasa da iki öğün yiyiyorum.ilk öğün 12 gibi akşam en geç 7 de bitiriyorum.sinra sabaha kadar gram ağzıma sokmuyorum.🥰

Geçen gün ayça kayanin postuna denk geldim cnm
Demir ilaci kilo aldirmaz, iştah acmaz diyordu

demir ilacı gerçekten kilo aldırmıyor
biraz psikolojik olabilir.
zamanında demir ilacı, anksiyete ilacı, d vitamini zart zurt kullanan biri olarak (kesinlikle hepsi kan tahlili ve doktor tavsiyesiyle alındı) hiç kilo artışı yaşamadım.
kilolarımın hepsi keyiften, ohh eller havaya, misafir geldi kek börekten :D

artı annemin troidleri az çalışıyor o da kilolu bir insan değil mesela.

Back
X