Aslında dönerim amaaa.aile seçimini yapacaksam aynı hastalıkları ve cekmiyeceksem giderim yoksa ben böyle iyiyimAynen ben de hep öyle derim bu aklım olmayacaksa dönmek istemem. Çünkü aynı şeyleri yaşayacağım hiç gerek yok. Ben çok saftım .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında dönerim amaaa.aile seçimini yapacaksam aynı hastalıkları ve cekmiyeceksem giderim yoksa ben böyle iyiyimAynen ben de hep öyle derim bu aklım olmayacaksa dönmek istemem. Çünkü aynı şeyleri yaşayacağım hiç gerek yok. Ben çok saftım .![]()
Zipzip- kaç kişi zayıfladı burada. Hemen ücret almaya baslayalim.
Biri sormuştu kimdi acaba ücret ödüyor muyuz diye?
Ben aç kalacağım ben spor yapacağım kadın 15.000 alacak. Yuh yani. Ben de diyetisyene gittim. Sağlıklı vereyim kontrol altında olsun. Ondan çok burası etkiliydi gerçi. Neyse verdik gitti. Ben de 9 ay falan gittim 4.000 TL verdim.![]()
O yuzden herkese inanmamak gerekiyorşimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
Amine Busra
Ama insanlara diyetisyenmiş gibi aktardiklari icin oyle algilaniyor. Bunu tvler yapiyorİç Hastalıkları mütehassısı kendisi. Şişmanlık ve obezite tedavisine dair çok sayıda klinik araştırması var. O yüzden şişmanlık onun uzmanlık alanı. Canan Karatay da kalp cerrahı canım. Kadın Karatay diyetinin mucidi.
Yimiyor çakal olmuş herkes![]()
Gençlikte uyunuyor yawAbi bu nasıl uyku
Seni bekledim haber alamayınca çıkamadım dışarıArtik gideyim bari
![]()
Ben de kuru fasülye düşünüyorumakşama etli, kuru fasulye ve basmati pirinçli pirinç pilavı yapıyorum yanına cacık
sizin menüler nedir kızlar
akşama etli, kuru fasulye ve basmati pirinçli pirinç pilavı yapıyorum yanına cacık
sizin menüler nedir kızlar
Aliyodur. Siradan diyetisyenler bile cok ucurmus fiyatlari. Baksana kadin obezite uzmaniymisşimdi ekşinin yalancısıyım belki o kadar almıyordur ama alıyodur bee
dünya olmuş PR dünyası valla
Bazen gerektiğinde destek almak gerekiyor. Bende surecimde 2 ayri zamanda 2 farkli diyetisyenden destek aldim. İlki daha once 2019da kg verdigim diyetisyenimdi. Ama online olarak yapinca çok verim alamadim. Acikcasi listelerine hiç uyamadim ama 10 kg vermistimben diyetisyene gitmeye karar verdim önümüzdeki hafta başlıyorum inşaallah. Aslında ne yememiz ne yemememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz ve bakarsan hepimizden çok iyi birer diyetisyen çıkar ama öz disiplin gerekli ve ben kendi adıma bunu sağlayamıyorum bu yüzden eski diyetisyenimle görüştüm yine onunla devam edecem önceden de onunla çok güzel kilolar vermiştim çok ilgili çok bilgili çok sevecen bir hanım kendisi bu defa ideal kiloma gelene kadar durmak yok o yüzden bu bir hafta biraz daha canım ne istiyorsa yiyecem haftaya diyetisyene başlıyorum![]()
Aylarca yemeyi bekledim ben onu. Açıkçası iyisi mi denk gelmedi bilemiyorum yedigimde bekledigim şeyi bulamadim. Hoş, ne bekliyoduysamFox da san Sebastian yaptilar![]()
Soygunculuk yaaapastelfit 3 ayda 15.000 alıyormuş kadın. Ben 9 ay gittim. Yaklaşık hesapladım. Ayçaya gitsem
45 000 olacak. 41.000 cepte.![]()
Keşke şimdiki aklımız o zamanlarda olsaydıAynen ben de hep öyle derim bu aklım olmayacaksa dönmek istemem. Çünkü aynı şeyleri yaşayacağım hiç gerek yok. Ben çok saftım .![]()
Ben de açıkçası cheesecake tercih ederim güzel de yaparımAylarca yemeyi bekledim ben onu. Açıkçası iyisi mi denk gelmedi bilemiyorum yedigimde bekledigim şeyi bulamadim. Hoş, ne bekliyoduysam![]()
Lise sona dönmek çok isterdimSoygunculuk yaaa
Keşke şimdiki aklımız o zamanlarda olsaydı![]()
Aynen bende cheesecake tercih ederim bütün sebastianlar oyleyseBen de açıkçası cheesecake tercih ederim güzel de yaparımbugün bende hep pastadan gidiyorum
![]()
Ama degdiZipzip- kaç kişi zayıfladı burada. Hemen ücret almaya baslayalim.
Biri sormuştu kimdi acaba ücret ödüyor muyuz diye?
Ben aç kalacağım ben spor yapacağım kadın 15.000 alacak. Yuh yani. Ben de diyetisyene gittim. Sağlıklı vereyim kontrol altında olsun. Ondan çok burası etkiliydi gerçi. Neyse verdik gitti. Ben de 9 ay falan gittim 4.000 TL verdim.![]()
Sebastian da güzel yaaAynen bende cheesecake tercih ederim bütün sebastianlar oyleyse
Bende pasta kalibi aldim. Bi gün birsey denicwm ama beceremezsem malzemeye de yazik olur. Herseyde pahali zateb