Heyecanlı gençlerin uyuması da ne biliyim
Gençlikte uyunuyor yaw
Ben de kuru fasülye düşünüyorum

Bizim orada içi geçen insanlar uyur

Bizde de nohut pişti ama ben kabak böreği yicem yulaflı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanlı gençlerin uyuması da ne biliyim
Gençlikte uyunuyor yaw
Ben de kuru fasülye düşünüyorum
sağolasın canımHayırlı olsun canım.![]()
Allah yontulmasını nasip etsin inşallah ne diyeyimAklıma Haydar Dümen geldi bı kadın aradı, kocam beni aldatıyor şuna asılıyor bunu yapıyor diye neden böyle yapıyor diye sordu. Adam da cevap olarak sapıkk demişti.
Şimdi benim koca sapık değil tabi de bildiğin odun.![]()
Çok da yanlış yapmıyorlar bence. Kilo alan insanın tüm iç organlarını yağ sarıyor. Sağlıklı olarak görevlerini yapamıyorlar. Öncelikle bu yağlardan kurtulması lazım hastanın. Diyetisyenin bildiklerinden çok araştırması var bu hatunun. Zaten tüm hastaları genelde şişman hanımlar.Ama insanlara diyetisyenmiş gibi aktardiklari icin oyle algilaniyor. Bunu tvler yapiyor
oyy@Zipzip- kaç kişi zayıfladı burada. Hemen ücret almaya baslayalim.Biri sormuştu kimdi acaba ücret ödüyor muyuz diye?
Ben aç kalacağım ben spor yapacağım kadın 15.000 alacak. Yuh yani. Ben de diyetisyene gittim. Sağlıklı vereyim kontrol altında olsun. Ondan çok burası etkiliydi gerçi. Neyse verdik gitti. Ben de 9 ay falan gittim 4.000 TL verdim.![]()
26 mış yersenAaa kaçyaşındasın ki
avlandık diyelim de üzülmesin kimse
Böcük yavrularına sesleniyordur
Biyolojik yaş ne yaparsan yap durmuyor canım mesala benim ruh hala 16 18 yaşında hopluyor zıplıyorben de mi öyle yapsam acaba
o zaman benim yaş da hemen 22 ye iniyor şuracıkta
bölme değil toplama yapıcan kuzum ya da en kötü çıkarmaBölme işlemi böyle çıkıyor ben napim.İlk okulda öğretilen yöntem yanlış mı onu da sorgulatma şekerim şimdi bana
![]()
anaa aynı ben saftrik 2Aynen ben de hep öyle derim bu aklım olmayacaksa dönmek istemem. Çünkü aynı şeyleri yaşayacağım hiç gerek yok. Ben çok saftım .![]()
İlk okulda tonlama işlemi yokmu canımBölme işlemi böyle çıkıyor ben napim.İlk okulda öğretilen yöntem yanlış mı onu da sorgulatma şekerim şimdi bana
![]()
aynenBiyolojik yaş ne yaparsan yap durmuyor canım mesala benim ruh hala 16 18 yaşında hopluyor zıplıyorama beden artık 40 a yaklaştım diyor tektuk beyazlayan saçlar kaz ayakları hafiften başlayan yorgunluklar ele veriyor insanı
![]()
hadi hayırlısı canım.ben diyetisyene gitmeye karar verdim önümüzdeki hafta başlıyorum inşaallah. Aslında ne yememiz ne yemememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz ve bakarsan hepimizden çok iyi birer diyetisyen çıkar ama öz disiplin gerekli ve ben kendi adıma bunu sağlayamıyorum bu yüzden eski diyetisyenimle görüştüm yine onunla devam edecem önceden de onunla çok güzel kilolar vermiştim çok ilgili çok bilgili çok sevecen bir hanım kendisi bu defa ideal kiloma gelene kadar durmak yok o yüzden bu bir hafta biraz daha canım ne istiyorsa yiyecem haftaya diyetisyene başlıyorum![]()
a
aynen
babaannem:
"eskiden ben koca bostanı halleder ,evimi çekip çevirir, ekmek yapar ,5 çocuğa bakar ,hayvanları halleder bir de akşamları dikiş nakış yapardım. şimdi yapamıyorum" der ağlardı.
ben bir türlü anlayamazdım . "ama artık yaşlandın niye garipsiyorsun" derdim
şimdi yavaş yavaş anlamaya başlıyorum. eskiden yorulunca yatar uyur sabah dinç mi dinç kalkardım. şimdi çok yorulunca uyuyamıyorum. daha da yorgun kalkıyorum ertesi gün. hissettiriyor kendini yaş
kapat çabuk kapatFox da san Sebastian yaptilar![]()
aşağı yukarı aynı şeye gelmiş o da kuzumvalla ben onu gençken de yapamazdım herhalde, o kadarı mümkün değil
ama gece 4te kareokeden dönüp sabah 7de metrobüsle gayrettepeye kadar 20 durak ayakta işe gidebiliyordum. bir de topuklularla...
Ömrüm toplama çilesiyle geçmiş deli miyim bir de yaş çilesini toplayayim. Böl, parçala yutİlk okulda tonlama işlemi yokmu canım
1 bir topla yillari bak nasıl çıkıyor 50 kusurlar neden bölmeye odaklanıyorsuntirsmisim senden yanlız bölme yazısını görünce direk bana dalmış bu beni böldün sandım
![]()
Geceleri saydıramazsin banabölme değil toplama yapıcan kuzum ya da en kötü çıkarma
2022-doğduğun yıl = şimdiki yaşın
ya da her yıl üzerine 1 ekliycen kuzum ....
yanlış öğretmişler kuzum yaa![]()