- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Profilinde hesabiniz yaziyor ya abla hemen yaninda favori yaziyor ona tikladiginda ekledigin mesajlar görünüyorKaydedilenleri bulmak için nereye basacağım tatlım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profilinde hesabiniz yaziyor ya abla hemen yaninda favori yaziyor ona tikladiginda ekledigin mesajlar görünüyorKaydedilenleri bulmak için nereye basacağım tatlım![]()
Çocuklarım küçükken ben de okulda dinleniyordum bu bir gerçek.AYY gerçekten işe geldim dinlendim geyiği gerçekmiş.
mesela çok yorgunum eve gideyim desem ne olacak
orada da çocuk tepemde.
nazarın mı değdi dualar mı ettin neler oldu vallahi bilemiyorum.
aç yatıyorum açççç, bağışıklığım yerlerde, biri 3 oda ötede hapşursa hasta oluyorum ama kilo veremiyorum.
eve gidince felak nas okuycam geçen cuma da okudum gerçi, okumasam neler olacaktı allah bilir.
aralıklı oruç için çok uyku daha güzel zaten
atıyorum 1 de kalktın ye 7 de de zaten 2 öğün yemen gerekiyor ya.
Hemen bakıyorum tatlım çok teşekkür ederim.Profilinde hesabiniz yaziyor ya abla hemen yaninda favori yaziyor ona tikladiginda ekledigin mesajlar görünüyor
26 tatlımAaa kaçyaşındasın ki
Rica ederim bitanemElhan şimdi profiline dikkatlice baktım da yaşlarımız yakın galiba şimdiye kadar diğer arkadaslar abla dediği için bende dedim kusura bakma
Bu araca ben 2.5 ay sonra 29 olacagım![]()
Günaydın ablacimHemen bakıyorum tatlım çok teşekkür ederim.
Günaydın Elifcim.
Geçmişe daldım yoksa unutuyorum sonra okumayı. Dün bayağı endişelendim senden ses seda çıkmayınca.![]()
Allah bizi sevindirmek istemiş önce kaybettik gibi oldu sonra buldukGünaydın ablacim
Yaa tamamen aklimdan çıktı yazip cikmak sonra da gelmeyi unuttum otururken vakit gecmis![]()
Bir mucuk da sana
Afiyet olsun ablacim26 Ocak
8.00 Tabi ki kahve
10.30 Peynir, zeytin, yumurta, maydanoz, üç beş fındık, iki kayısı , bir dilim tam tahıllı
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Dört adet kepekli bisküvi, çay
18.00 Firinda yulaflı kabak
20.00 Greyfurt
Yeşil çay, detoks suyu ( bir buçuk litre)
Bol su
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2995856
Merak ettirdigim için uzuldum ablaAllah bizi sevindirmek istemiş önce kaybettik gibi oldu sonra bulduk![]()
Daha önce hiç yaşamadigimiz için korktuk.Afiyet olsun ablacim
Merak ettirdigim için uzuldum abla
Ama merak ettiginiz icinde sevindim![]()
Di mi genelde haber verirdim ablaDaha önce hiç yaşamadigimiz için korktuk.
Ekşin oldu hiç üzülme kıyamam![]()
Günaydın canimGünaydınlar kızçeler. Sabah tartıya bir çıktım aman Allahım.. Zaten uykuluyum, kafam yerine gelmemiş. Ben 80li kilolara geldikten sonra pek tartılmadığım için aklıma yer etmemiş, sanki hala 70lerdeymişim gibi işlemiş beynime. 80li rakamları görünce "Neee" dedim istemsizce. Sonradan hafızam yerine geldiBu regl beni biraz yavaşlatsa da, bugün güzel beslenip yarın için elimden geleni yapacağım
. Gece çikolata yememek için öyle bir enerji sarf ettim ki.. Şu 2 günü atlatsam tamamdır.
2 en ideal rakam2 tane var bende. Herkese basarilar![]()
Eki Görüntüle 2995848
Canım tam da dediğin gibi yaptım mesajını önce görseydim zeytin , mısır da eklerdim.
Tavada ceviremedim fırına attım karışımı.
Eki Görüntüle 2995850
Çocuğunun en sevdiği ders edebiyat olan yok mu![]()
Günaydınlar kızçeler. Sabah tartıya bir çıktım aman Allahım.. Zaten uykuluyum, kafam yerine gelmemiş. Ben 80li kilolara geldikten sonra pek tartılmadığım için aklıma yer etmemiş, sanki hala 70lerdeymişim gibi işlemiş beynime. 80li rakamları görünce "Neee" dedim istemsizce. Sonradan hafızam yerine geldiBu regl beni biraz yavaşlatsa da, bugün güzel beslenip yarın için elimden geleni yapacağım
. Gece çikolata yememek için öyle bir enerji sarf ettim ki.. Şu 2 günü atlatsam tamamdır.
Gunaydin canimgünaydın kızlaaarrrr
bugün şükür adım yok
iyice hasta oldum yine yaaa
bugün annemin doğum günü bir de
valla kutlamazsam beni
elimde bol kremalı pastayla eve girmem lazım
Onu bu Cuma değil de bir sonraki Cuma göreceğiz bakalım. Daha yolum uzun..atlatırsın atlatırsın
bir de tartıya çıkınca baya kilo vermiş olacaksın reglden sonra
Ooo baya bir kilo vermişsin kısa sürede massalah devam canımIyiyim ben de güzel gidiyor 5 6 kilo verdim 60 oldum 2 kilo daha verirsem yetecek inşallah
Bebek ne yapıyor Nasıl
Bnm oğlum bu aralar geceleri çok mutsuz sanki derin uyuyamıyor çok uyanıyor gündüz de iştahsız atak döneminde görünüyor bilemedim