• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Edeyim kaptanım.
Malzemeler
✅ 🐣Civcivsiz
✅ 🐄 Memelerini kullaniciz
✅🍌 Kabuksuz

İki öğünden oluşuyor.
Kahvaltı: Üç haş.yumurta , bir bardak süt, yerliyse bir muz, ithalse yarım muz

Akşam: İki yumurta , küçük bir muz veya diğer yarım muz

Toplamda bir gün içinde beş yumurta , bir bardak süt, muzun büyüklüğüne göre yarım veya bir küçük muz.
Aralarda şekersiz olmak koşuluyla çaylar , kahveler serbest.
Ben bu diyeti aralıklı oruç saatlerine uygun olarak yaptığımda acıkma hissini minimuma indirebiliyorum. 16/ 8 şeklinde.
Açlığa dayanamayacak olanlara tavsiye etmem.
Akşam ogununden sonra diyelim aciktiniz biraz esnek davranıp bir meyve veya tarçınlı süt , az bir leblebi yiyebilirsiniz. Çok bir zararı olmuyor..

Valla benim şu an en büyük engelim kocam. Hem zayiflamami istiyor hem de hadi şunu yiyelim bunu yiyelim hadi gel bu gece içelim...

Kendinde bir gram yağ yok ne kadar yese de hep fit ama ben öyle değilim :KK43: bir de diyor ki normalde yeme sadece benimleyken ye:işsiz:
Hem cam kenarı olsun hem beş kuruş daha ucuz olsun :KK20: paşama bak hele .
Bunlar hep aynı model gibi. Benim eşim de çok farklı değil.

Ondan sonra uyandir da tekrar ugras 😭🤣 ben bu sabah yaptim aynı şeyi. 10 dk yatak odasinda uyumusum rüya bile gormusum sonra kucuk gelmis. Ben bir uyandim kafami toplayamadim kendimi cocuklarin odasinda sandim(orda da uyumustum) meger yatak odasina yatmisim birde tersten kalkmisim. Nerde oldugumu zor hatirladim 🥴
Aynen uyandirdim ve suan yeni uyutabildim :D

Hem cam kenarı olsun hem beş kuruş daha ucuz olsun :KK20: paşama bak hele .
Bunlar hep aynı model gibi. Benim eşim de çok farklı değil.
Ayyyyynen öyle paşa ya😒 burayı söylemiyorum ona o yüzden yarışta olduğumu bilmiyor. Az önce zorla yarım kase tahin pekmez yedirdi hastayım diye😒

Tahin pekmez de hiç sevmem😒

Valla benim şu an en büyük engelim kocam. Hem zayiflamami istiyor hem de hadi şunu yiyelim bunu yiyelim hadi gel bu gece içelim...

Kendinde bir gram yağ yok ne kadar yese de hep fit ama ben öyle değilim :KK43: bir de diyor ki normalde yeme sadece benimleyken ye:işsiz:
Onsuzken aç gezceksin o zaman 😭🤣

Edeyim kaptanım.
Malzemeler
✅ 🐣Civcivsiz
✅ 🐄 Memelerini kullaniciz
✅🍌 Kabuksuz

İki öğünden oluşuyor.
Kahvaltı: Üç haş.yumurta , bir bardak süt, yerliyse bir muz, ithalse yarım muz

Akşam: İki yumurta , küçük bir muz veya diğer yarım muz

Toplamda bir gün içinde beş yumurta , bir bardak süt, muzun büyüklüğüne göre yarım veya bir küçük muz.
Aralarda şekersiz olmak koşuluyla çaylar , kahveler serbest.
Ben bu diyeti aralıklı oruç saatlerine uygun olarak yaptığımda acıkma hissini minimuma indirebiliyorum. 16/ 8 şeklinde.
Açlığa dayanamayacak olanlara tavsiye etmem.
Akşam ogununden sonra diyelim aciktiniz biraz esnek davranıp bir meyve veya tarçınlı süt , az bir leblebi yiyebilirsiniz. Çok bir zararı olmuyor..
Ben yapamam 🤐 şuan buna hazir degilim 😲

Back
X