• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

60kiloyum 60kiloyum
8.115 adim.

Zipzip- Zipzip- sen de aynı programı kullanıyorsun. Günlük etkinlik 9.927 adım diyor. Bu neyi gösteriyor.

Eklentiler

• Screenshot_20220131-235929_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220131-235929_Samsung Health.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220131-235829_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220131-235829_Samsung Health.webp
    10 KB · Görüntüleme: 32
odada karantina zor. psikolojim bozuldu 😬 yaa ödem olsun istemiyorum. yeşil çay içiyorum şimdi.
6 gece hastane odasindan cikamamistim 😭 yeterki evde geçir sevdigim seyleri yap. Film izle kitap oku muzik dinle resim yap. Aklina ne gelirse. Canin ne isterse evdekiler yapsin, ye

Aşkilotaaaam yumurtaları yedin mi:KK48:

@Elhan

Bizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye 😭😂🤣

Bizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye 😭😂🤣
Halbuki şükretsin adam karnını doyurabiliyor:KK70:

hasta olacaksa hararet de olabilir canım. ölçmemiş çünkü. dün ben de öyle oldu. titredim sıtma gibi. soğuk soğuk terledim. tamam dedim ateş de çıktı. ama kaç kere ölçtüm ateş yoktu çok şükür.
inşallah covid değildir de çabuk geçer.
O anda zaten ateş olmuyor. Vucut soguk, iç ateş oluyor. İşte o anda sarinip ortunursen iç ateş daha da yukselir. Atesle dans ettigim icin kac kez ogrendim 🤐 o titreme aninda ne olursa olsun kat kat ortunmemek gerek

Back
X