İyi geceler canım geçmiş olsunİyi geceler canlarımboğazımda şiddetli bir ağrı var
ıhlamur içtim boğazıma viks ile masaj yaptım
ve viksin kokusunu alamıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım geçmiş olsunİyi geceler canlarımboğazımda şiddetli bir ağrı var
ıhlamur içtim boğazıma viks ile masaj yaptım
ve viksin kokusunu alamıyorum
![]()
1.65 cm kuşumHayatım senin boyun kaç
Afiyet olsun canım, sporun harika![]()
Hesaplarıma göre pergellerin uzun, hızlı ve çok açılıyor1.65 cm kuşum
Ben iyiyim canm çok şükür
Hesaplarıma göre pergellerin uzun, hızlı ve çok açılıyor![]()
bu cuma 62nin altına dusersem boydan bir foto atayım bakalım pergellerime hahahha ama orta sanırım vücuduma göre
6 gece hastane odasindan cikamamistimodada karantina zor. psikolojim bozulduyaa ödem olsun istemiyorum. yeşil çay içiyorum şimdi.
Simdiden yeni yaşın kutlu olsun saglikla hayirla gelsinBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel![]()
Doğum günün kutlu olsunBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel![]()
Mutlu yıllar kraliçeeeeeeBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel![]()
Tabi ki.
Halbuki şükretsin adam karnını doyurabiliyorBizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye![]()
O anda zaten ateş olmuyor. Vucut soguk, iç ateş oluyor. İşte o anda sarinip ortunursen iç ateş daha da yukselir. Atesle dans ettigim icin kac kez ogrendimhasta olacaksa hararet de olabilir canım. ölçmemiş çünkü. dün ben de öyle oldu. titredim sıtma gibi. soğuk soğuk terledim. tamam dedim ateş de çıktı. ama kaç kere ölçtüm ateş yoktu çok şükür.
inşallah covid değildir de çabuk geçer.