- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Geçen cuma 61.10
Pazartesi 60.50
Bugün 60.30
Fark -800
Uzun sredir ilk defa düşüşte yemedim resmen birde haşlanmış limon kürü yaptım 2 gündür onu içtim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen cuma 61.10
Pazartesi 60.50
Bugün 60.30
Fark -800
Uzun sredir ilk defa düşüşte yemedim resmen birde haşlanmış limon kürü yaptım 2 gündür onu içtim.
Teşekkür ederim bitanemGünaydın.gecmis olsun.
Teşekkürler canım.
Harikasin.
Muhteşem PastelFit .
Çok güzellll kilo.
Bravo beybi.
Harikasın.
Canım 7 leerrr geliyor. İnşallah.
Yeşil mi? Ne yeşili ?![]()
Kolay gelsin.Herkese günaydın kızlar.hayirli cumalarzayiflayanlari tebrik ederim
bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel
![]()
Adimlar adimlar hep yesile gecis sebebiGünaydın.gecmis olsun.
Teşekkürler canım.
Harikasin.
Muhteşem PastelFit .
Çok güzellll kilo.
Bravo beybi.
Harikasın.
Canım 7 leerrr geliyor. İnşallah.
Yeşil mi? Ne yeşili ?![]()
Yedileri gördüğünü biz de görüp seni tebrik edeceğiz Allah'ın izniyle. Sonra da hadi altılar diyeceğiz. Biz durmayiz isteriz canım.amin inşallah canım. şu 7 leri göreyim artık
sen önceki haftalar iyi verdin. şimdi durdu. haftaya gider o kilolar. menülerin gayet güzeldi canım![]()
Demeeee
Estağfurullah bitanemCümlelerde hata yaptım affola site içinde hemde burada derken ikimiz adına demek istemiştim belirtmek istedim.
Hatalı yazım oldu.![]()
Ah o baskül.. Korktum. Almadığıma sevindimGuzel eksi tebrik ederim canim![]()
2048 yılında ölüyormuşum![]()
Yaşam Süresi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Ortalama yaşam süresi verilerine göre kaç yıl ömrünüz kaldığını ve 1 yıl içerisindeki ölüm ihtimalini hesaplamak için buraya tıklayın.yasam-suresi.hesaplama.net
![]()
Kiloyu yazmak istememistimGünaydın canım kaç kilosun Ben anlamadım .![]()
Ben adım yapamam cnmYeşil mi? Ne yeşili ?
Okulun etkisi var tabi ama ben şöyle kaygısız bir gün bile geçirmedim bebem yaAşkitom, p.tesi okul açılınca sen eski tempona dönersin ben eminim. Ben de eski tempoma dönmek istiyorum. Düzenim çok bozuldu![]()
Okulun etkisi var tabi ama ben şöyle kaygısız bir gün bile geçirmedim bebem yaSeni çocuklar çok yordu bir de dişin çıktı. Ben ağız tadıyla hasta bile olmadım ne bahanem var ki.
bu hafta bir gün yumurta diyeti yaptım bir gün oruç tuttum başkası olsa 500 gr vermişti. Bizimkinin canı isterse veriyor. Regl bile yok. Bakalım bu hafta suyuna gideyim şikayet etmeyim inatlasmaya da gelmiyor.
![]()
ama o senden kaynaklı. beceriksizlik değil o. yapmadan öğrenemezsin kiCanım ben hayatımda poğaça bile yapmadım. 36 olacağım yakında. Hiç hamur açmadım düşün yani
Estağfurullah gezegenfeza takımda başımızın üstünde yeri var. Uzak kalma bence seve seve ilgileniriz seninle. Yeni şiskocuklari çok severim ben.Eki Görüntüle 3000703
Kızlar geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum
Üstüne biraz artım daha var
Önümüzdeki hafta da yoğun geçebilir, ondan sonra artık kendime zaman ayırabilirim.
Takıma zarar verdiysem özür dilerim
Sarı takıma geceyim yada 1 hafta izinli olsam iyi olur
Eee tamam işte kadinla yürüyorsun kac adım olursa artik. Gün icine yayarak elinden geleni yap. 8 000 olması gerekmiyor. 2-3 ne olursa artık.Kiloyu yazmak istememistim
Geçen hafta 107.5
Bugun 109.5
Ben adım yapamam cnm
Bahane yada kactigimi dusunmeyin ama dizimden dolayi gerçekten yuruyemiyorum
Bugün işe gidecem, kadinla yarim saat civari kaplumbaga gibi yürüyoruz, gitmeden agri kesici almam lazim![]()
Evet arada metabolizma sasirtilmali diye düşünüyorumya ben sende artık şey düşünüyorum
şimdi sen hiç bozmuyorsun yani "hiç"
nasıl hiç bozmadığına da şaşırıyorum
acaba diyorum vücut buna alıştı ve artık normali bu mu kabul ediyor?
hani meselafesang geçen hafta çok yemiş bu hafta yemeyince vermiş gibi...
başka mantıklı bir açıklama gelmiyor çünkü tamam yaş diyoruz da öyle vermeyecek yaşın yok yani.
Yani evet merak da yok bende. Hiç sevmiyorum yemek yapmayıama o senden kaynaklı. beceriksizlik değil o. yapmadan öğrenemezsin ki
Manyak bir şeyim canım. Afedersin kendimi yirtsam da bu böyle. Menopoz döneminde östrojen salgılanmiyor direkt metabolizma çalışmıyor yaş önemli değil. Stoklar kullanılmıyor. Günde 500 kalori alsam onla idare ediyor. Yalnız buna bir hafta dayanıyor öbür hafta pes ediyor. Döngü böyle işliyor. Ağır spor yapamasam da tempolu yürüyüşü ihmal etmiyorum. İnsan başka ne yapabilir kiya ben sende artık şey düşünüyorum
şimdi sen hiç bozmuyorsun yani "hiç"
nasıl hiç bozmadığına da şaşırıyorum
acaba diyorum vücut buna alıştı ve artık normali bu mu kabul ediyor?
hani meselafesang geçen hafta çok yemiş bu hafta yemeyince vermiş gibi...
başka mantıklı bir açıklama gelmiyor çünkü tamam yaş diyoruz da öyle vermeyecek yaşın yok yani.