- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Saol canımAfiyet olsun çok sevindim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımAfiyet olsun çok sevindim.![]()
Müdür yardimcisina yazdım şimdi canım yarın okula gitmeyip test yaptıracağımCanim uzgunum ama gorusuyorsaniz kendini izole etmen lazim. İnşallah yine de yoktur
Hahahahahahaahahahahahahaha ya sen çok tatlısın pastelim benimTövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimceEşim evham oldu yeter artık başıma anoreksiya olcaksın diyo
yaw anoreksiya kim ben kim
![]()
Ondan bende korkuyorum kendimden bazenTövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimceEşim evham oldu yeter artık başıma anoreksiya olcaksın diyo
![]()
Heyyyytt maşallah beee
Ya benim de çocuklarım anne yeter diyorlar sofra tatsız oluyor sensizTövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimceEşim evham oldu yeter artık başıma anoreksiya olcaksın diyo
![]()
Et makarna miKiz benim menüde et var makarna var bütün gün kabak çekirdeği yemiş bir dilim çikolatayla![]()
O dün du canim gece acillik oldum o menü ile ilaç verdi bugün yedim birşey lerEt makarna mi
Ben sabah bi dilim peynir öğleden sonra bi şişe serum gördüm o dün muydu bugün et makarna yedinse tamam
Yok hiç bişey olmadı agzininin içini de kontrol edip çıkarmaya çalıştım hiç bişey bulamadım o anı hatırlayamıyorum bile panik korkudanBak o cami çocuk yutmadı tamam mi canım o cam o anda bi yere sıçradı onu yutması öyle kolay değil bu birincisi
Ikincisi yutmuş olsa röntgende parlardı çıkardı
Ve doktor gerek görürse ultrasonda cami görmekten hariç yutmuş ise bi küçük kanama enfekte olma durumu vs var mı onlarda görülür ve cam da evet yutmuş ise görülür.
Ama cami çocuğun kolayca yutmuş olması bana çok zor bir ihtimal olarak geliyor oksurdu mu o an bulanir gibi oldu mu
Geçmiş olsun canım.O değil de adımları tamamlayamadım aslında kalksam yürürüm ama kesinlikle kaldırıyorlar yattigim yerden![]()
Çok geçmiş olsun lavinyacim.İnsallah korktuğun gibi olmaz. Nasıl öğrendin yuttugunuBugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Kırılan minik parçayı ne ağzında ne yerde bulabildimÇok geçmiş olsun lavinyacim.İnsallah korktuğun gibi olmaz. Nasıl öğrendin yuttugunu![]()
Geçmiş olsun canım.
Her gün sırayla birimiz hastalaniyoruz.Çabucak iyileşmeni dilerim.
Ooo bu iş başka yere gidiyor canım. Vitamin de başlaBelden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canım
Canım geçmiş olsun. Sakin ol belki tükürmüştür veya düşmüştür. Aranınca bulunmaz yerlerde. Röntgende görünürdü diye düşünüyorum.Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Evet eminim hiç bir yerde bulamadık o parçayı şuan dada biraz huysuz korkuyorum onda mi boyke oluyor ağlıyorum hiç iyi değil im![]()
Eline almıştı cam bardak tam elinden alayım derken kırdı dişiyle![]()
Sadece röntgen çektiler yutmamis yutulsa çıkardı dediler
Ne yerde bulabildim ne bişey yutgunada emin değilim sadece kırdıktan sonra elinden alıp ağzını kontrol ettim bulamadımacile götürdük sonra çünkü emin olamadim
Sağol canım doktor yutmamis yutulsa çıkardı röntgen de dedi
İnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum
Geçmiş olsun canımBugün
Sabah küçük 1 dilim cikolatalı ekmek
Öğlen kabak çekirdeği
Aksam az çorba
Zipzip- @MaYa_MiLa (yeni rakip ama arkadaşım)
Midem bulaniyor, yemek yiyemedim![]()
Yeşil ibreyi takip et canım sarıya yaklaşmaOndan bende korkuyorum kendimden bazendurduramamaktan kendimi
Gaiba öyle oldu biraz kendime gelince yemek te olmayınca eşim öyle sipariş ettigeçmiş olsun canım. akşam çok olmuş ama![]()
Bildirimi yapıp uyuyacaktim seni gördüm. Gün boyu gelmedin
Canım bitanem inşallahGeçmiş olsun canım.
Her gün sırayla birimiz hastalaniyoruz.Çabucak iyileşmeni dilerim.
Afiyet olsun canım7 Şubat
10.30 Simit, peynir, zeytin, domates, maydanoz, çay
11.20 Sade Türk kahvesi
18.00 Salata, haş.et ( yemek sonrası midem bulandı birkaç kuru üzüm, bir hurma yedim)
19.00 Bir elma
Su ölcemedim okulda olunca .
Zipzip-
fesang
Cordelia
Eki Görüntüle 3002711