Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim uzgunum ama gorusuyorsaniz kendini izole etmen lazim. İnşallah yine de yoktur
Müdür yardimcisina yazdım şimdi canım yarın okula gitmeyip test yaptıracağım
Tövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimce😅Eşim evham oldu yeter artık başıma anoreksiya olcaksın diyo:KK70:yaw anoreksiya kim ben kim:deli:
Hahahahahahaahahahahahahaha ya sen çok tatlısın pastelim benim 💓💓💓💓💓💓💓

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang

20220207_234328.webp

Tövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimce😅Eşim evham oldu yeter artık başıma anoreksiya olcaksın diyo:KK70:yaw anoreksiya kim ben kim:deli:
Ondan bende korkuyorum kendimden bazen 🤣 durduramamaktan kendimi

Ya benim de çocuklarım anne yeter diyorlar sofra tatsız oluyor sensiz
Annem ve kardeşim keza tadını kaçırma sen zaten zayıfsın yok kac tane çocuk bakıyorsun takıntı yaptın
Babaannem kızım yapma kotulenirsin
Kayinvalde hiç sevmiyorum şu zayıfları, yiyim diye 😄😄😄 çocuk emziren insan diyet mi yaparmış

Bak o cami çocuk yutmadı tamam mi canım o cam o anda bi yere sıçradı onu yutması öyle kolay değil bu birincisi
Ikincisi yutmuş olsa röntgende parlardı çıkardı
Ve doktor gerek görürse ultrasonda cami görmekten hariç yutmuş ise bi küçük kanama enfekte olma durumu vs var mı onlarda görülür ve cam da evet yutmuş ise görülür.
Ama cami çocuğun kolayca yutmuş olması bana çok zor bir ihtimal olarak geliyor oksurdu mu o an bulanir gibi oldu mu
Yok hiç bişey olmadı agzininin içini de kontrol edip çıkarmaya çalıştım hiç bişey bulamadım o anı hatırlayamıyorum bile panik korkudan

Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Çok geçmiş olsun lavinyacim.İnsallah korktuğun gibi olmaz. Nasıl öğrendin yuttugunu 🥺

Belden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canım
Ooo bu iş başka yere gidiyor canım. Vitamin de başla😔
Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Canım geçmiş olsun. Sakin ol belki tükürmüştür veya düşmüştür. Aranınca bulunmaz yerlerde. Röntgende görünürdü diye düşünüyorum.
Evet eminim hiç bir yerde bulamadık o parçayı şuan dada biraz huysuz korkuyorum onda mi boyke oluyor ağlıyorum hiç iyi değil im😭😭😭
😔
Eline almıştı cam bardak tam elinden alayım derken kırdı dişiyle 😭
😔
Sadece röntgen çektiler yutmamis yutulsa çıkardı dediler
😔
Ne yerde bulabildim ne bişey yutgunada emin değilim sadece kırdıktan sonra elinden alıp ağzını kontrol ettim bulamadım 😓 acile götürdük sonra çünkü emin olamadim
😔
Sağol canım doktor yutmamis yutulsa çıkardı röntgen de dedi
😔
İnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum
😔
Bugün

Sabah küçük 1 dilim cikolatalı ekmek
Öğlen kabak çekirdeği
Aksam az çorba
Zipzip- Zipzip- @MaYa_MiLa (yeni rakip ama arkadaşım)
Geçmiş olsun canım
Midem bulaniyor, yemek yiyemedim 🙄
😔
Ondan bende korkuyorum kendimden bazen 🤣 durduramamaktan kendimi
Yeşil ibreyi takip et canım sarıya yaklaşma😅

Back
X