fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını oku valla takibe alır
çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını oku valla takibe alır
doğrudur ama bazı erkekler umursamaz bazısı da merak eder. tedbirli olsunBenim ortada nickli kağıdım duruyo , adamın umru değil. Bi de dalga geçiyo “bu ne biçim nick” diye
![]()
Çok gwçmiş olsun nasıl patlamışAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Tatlim utuyu bile adimlayarak yapiyoruz ya herkes oyle saniyordum ben evdeYeni bir teknik geliştirdimÇamaşırları oturarak katlıyodum, ayakta dans ederek katladım 3.500 adım oldu
Bunu niye bana kimse söylemedi acaba![]()
Ya aslında buraya bişey demez. Ama yeri geliyor her derdimizi yazıyoruz mesela geçenlerde ailesi çok sık geldikleri için bunaldım falan yazmıştım görmesini de istemem. Gerçi kendisine de söylüyorum yeteeeeeer diye ama yine de görmesin :)))fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını okur valla takibe alır
evet işte o yüzden diyorum ya erkeklerin bilmesine gerek yok diye.Ya aslında buraya bişey demez. Ama yeri geliyor her derdimizi yazıyoruz mesela geçenlerde ailesi çok sık geldikleri için bunaldım falan yazmıştım görmesini de istemem. Gerçi kendisine de söylüyorum yeteeeeeer diye ama yine de görmesin :)))
Aynen kuzum. Burası bana özel kalsınevet işte o yüzden diyorum ya erkeklerin bilmesine gerek yok diye.
Benim eşimde biliyor burayı ve MasterFit'i . Çok şükür aklına gelmedi burada erkek olacağı.Doğru bir anına denk getir anlat bence. Ben anlattım eşime ilk başlarda çok korktu buradaki herkesi kadın kılığına girmiş erkek zannetti. Şimdi evde bana kulüpler kadını elhan- dülüllah diyor.![]()
Küçüğüm sürekli uyaniyor 1-1.5 saat uyumuyorGunaydin canim cocuklar mi uyumadi![]()
Beni simdilik kilo yarisina koyabilirsin canimMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) sandriyon
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 67,7
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi cok sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: balik etli olmaktan biktim artik
Ozaman baslayalim haydi bismillahGecmis yapmadan sohbete dalabilirsin geldiginde canim
Cekinecek birsey yok![]()
Nicki söylemez canım. Sürekli sitede olunca mecbur söylüyoruz benim ailemde biliyor. Kime yazıyorsun neye gülüyorsun diyorlar.fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını okur valla takibe alır
Tamam canim hosgeldin yeniden ❤❤Beni simdilik kilo yarisina koyabilirsin canim
Tesekkur ederim cnmTamam canim hosgeldin yeniden ❤❤
DoydumAcıktım![]()
AbooowTatlim utuyu bile adimlayarak yapiyoruz ya herkes oyle saniyordum ben evde![]()
Tabi hayatım o kadar da bilmesinYa aslında buraya bişey demez. Ama yeri geliyor her derdimizi yazıyoruz mesela geçenlerde ailesi çok sık geldikleri için bunaldım falan yazmıştım görmesini de istemem. Gerçi kendisine de söylüyorum yeteeeeeer diye ama yine de görmesin :)))
Tabievet işte o yüzden diyorum ya erkeklerin bilmesine gerek yok diye.
Hangi aklı olan erkek bu kadar kadının arasına gelip kadın muhabbeti yapar. Onlar bizden kaçacak delik ararlar ancaBenim eşimde biliyor burayı ve MasterFit'i . Çok şükür aklına gelmedi burada erkek olacağı.![]()
Aynen canım , şıkgıdı şıkgıdı yazıyorum gülüyorum kikir kikir, adam bilmese sormaz mı? Tabi ona ablanın dedikodusunu yapıyorum demiyorumNicki söylemez canım. Sürekli sitede olunca mecbur söylüyoruz benim ailemde biliyor. Kime yazıyorsun neye gülüyorsun diyorlar.![]()
Yedim taş gibi oldumBol bol ye canım.![]()
Teşekkürler kaptanım. Hayırlısıyla şu kışı bir bitirseydik..Günaydın canim gecmis olsun![]()