- 5 Haziran 2021
- 5.493
- 21.428
- 298
Kucağımda emziriyorum şükür rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler teşekkür ederim canım benimBebeğin iyi dimi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucağımda emziriyorum şükür rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler teşekkür ederim canım benimBebeğin iyi dimi canım
Benim eşim de öyle pastelim. Sen her işini yaptığın için o hiçbir işini halledemiyor diyorKesinlikle, eşim hiç elleme diyo da ben bırakamıyorum işte.
Küçük yaramazın süt keyfisiKucağımda emziriyorum şükür rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler teşekkür ederim canım benim![]()
Aynen de öyleBenim eşim de öyle pastelim. Sen her işini yaptığın için o hiçbir işini halledemiyor diyor
Diyetlı sütKüçük yaramazın süt keyfisi![]()
Sen ne yedin bakıyım , gizli formülün neRakibim hiçbirsey yemiyor. Yine de yeneceğim
Hah hah hah haaaa.
Afiyet olsun.![]()
Yazdım menümü. Benim bı formülüm yok.Sen ne yedin bakıyım , gizli formülün ne![]()
Görmedim gidip inceliyim, bi açık bulurum belkiYazdım menümü. Benim bı formülüm yok.![]()
Yok 50 olmaya çalışıyorum. Boyum 152 cm. Üst bedenim iri duruyor. Uzun süredir 55-57 arasındaydım. Çok zor 54.40 oldum.Canım sen 54 kilosun kilonu mi koruyor sun![]()
Canım yattım ben bugun bütün gün ilaçlar uyutuyor
Allah kabul etsin canım
pırasa güzel bir seçenekOluyo öyle bazen, hangimizde olmuyor ki. Önemli olan çok vakit kaybetmeden silkelenmek.
Hanımlar biliyosunuz bende de wc çok sıkıntı. Bu sabah kahvaltımı bitiremedim, afedersiniz koşa koşa gittim. Dün zeytinyağlı pırasa yapmıştım ya ondan. Ben de bugünkü hakkımı yemedim, Perşembe akşamına sakladım.
kaç aylık canım?Diyetlı süt![]()
Yat canım uyku da iyileştirir. Bugün nasılsınCanım yattım ben bugun bütün gün ilaçlar uyutuyor![]()
Şükür canım ara ara miyde bulantısı var ama iyiyim düne göre. sadece ihtiyaçlar için birde namaz kılmak için kalktım yattım bütün günYat canım uyku da iyileştirir. Bugün nasılsın