Sporumu yaptım duşumu aldım geldiiiimBugün dersim yok ama sınavım var canım. Kaçırmadin bakıyorum bizimki nerede diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporumu yaptım duşumu aldım geldiiiimBugün dersim yok ama sınavım var canım. Kaçırmadin bakıyorum bizimki nerede diye![]()
entübe mi olmuştu canım?Kızlar 4,5 gün girmiy3c3ğüm halamı kaybettik. Kovidden Eki Görüntüle 3003611
Evet cnm daha öncede geçirmiş ve ciğerlerde hasar bırakmış. 3 gün önce de kalp krizi geçirmişti. Yoğun bakım daentübe mi olmuştu canım?
Başın sağ olsun canım.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kızlar 4,5 gün girmiy3c3ğüm halamı kaybettik. Kovidden Eki Görüntüle 3003611
mekanı cennet olsunEvet cnm daha öncede geçirmiş ve ciğerlerde hasar bırakmış. 3 gün önce de kalp krizi geçirmişti. Yoğun bakım da
Ben de sinavimi bitirdim. Toplantıyı bekleyecektim 15.40 için. Müdür mesaj yazmış ertelendi diye. Koştum arabaya son ses müziği açtım bağıra bağıra eşlik ederek geldim eve.Sporumu yaptım duşumu aldım geldiiiim![]()
Oooo free Güllü SultanBen de sinavimi bitirdim. Toplantıyı bekleyecektim 15.40 için. Müdür mesaj yazmış ertelendi diye. Koştum arabaya son ses müziği açtım bağıra bağıra eşlik ederek geldim eve.![]()
Basınız sağolsun.Allah sabır versin.Kızlar 4,5 gün girmiy3c3ğüm halamı kaybettik. Kovidden Eki Görüntüle 3003611
Ben de bunu yapacağım bugün bakayım nasıl olacak.Ben de sinavimi bitirdim. Toplantıyı bekleyecektim 15.40 için. Müdür mesaj yazmış ertelendi diye. Koştum arabaya son ses müziği açtım bağıra bağıra eşlik ederek geldim eve.![]()
Çok geçmiş olsun.O gün hastaydım yattım canım![]()
Harika oluyor camları açma amaBen de bunu yapacağım bugün bakayım nasıl olacak.![]()
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.![]()
Sayende sultan olduk ya havam batsınRönesans tablosu mübarekGüllü Sultan
![]()
Noldu ki tatlım niye geçmiş olsun diyorlarTeşekkür ederim canım![]()
Ne oluyor ProfildeSayende sultan olduk ya havam batsın![]()