Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kahve iyi geldi valla gözüm açıldı
t4534.gif

Selam ablacım ♥️
Destek mi alsan bu konuda acaba,alt dairede sorunlar mi yasadin acaba onun etkileri olabilir

Kilo konusuna gelince ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla yoksa kilo vermek hic kolay degil😔
Evime yeni taşındım canım, sorun yaşamadım, aksine herşeyi sıfırdan yaptırdık ve eşim ben ne dersem onu yaptırdı, müteahit tanıdığımız biri, yengen ne derse öyle yap dedi.
Vaktiyle eşimle çok problemimiz oldu, o zaman bile adamın gözünün içine bakıyordum, şimdi yine onu çok seviyorum ama içimde tarif edemediğim bir soğukluk var

kuzucum öfke bir birikimin sonucudur. tahammülsüzlük de öyle. bir günde böyle olmuyoruz neticede.
demek ki içinde çözemediğin ,sonuca bağlanmamış ve seni rahatsız eden bir şeyler var ve bunlar bir süredir birikmiş. :KK11:
bu birikimi çözebildiğin zaman ya da onları artık geride bırakmayı başarabildiğinde kuş gibi hafifleyeceksin.:KK47:
öfke ifade edilemeyen duygu ve düşüncelerin içe atılması ve birikmesiyle oluşuyor. işte tam vaktinde sakince ifade edebilirsen kendini, bu birikim oluşmaz. aslında belki de senin algıladığın gibi değildir. hemen sıcağı sıcağına sormak veya düşünceni belirtmek birçok şeyi büyümeden düzeltiyor aslında.:KK68:
bir şey olduğunda "ben bunu anlamadım, acaba ne demek istedin?, tam olarak anlatmak /söylemek istediğin nedir?, benden bu konudaki isteğin nedir?" gibi sorular gerçekten hayat kurtarıyor.:KK37:
"kesin şunu ima etmek istedi" diyerek içimizde kurduğumuz durumlar maalesef bizi yıpratıyor. karşı tarafın ise bundan belki de hiç haberi olmuyor. eğer karşıdaki bu insanın yüzünü nadiren görüyorsan ya da hiç görmüyorsan olabilir lakin görmek/yaşamak zorunda olduğun insanlarla böyle köşe kapmaca oynamak sadece bizi yıpratıyor. içimizde biriken şeyler ise öfke patlamaları ve tahammülsüzlükler olarak ortaya çıkıyor.:tokat:
bunun yanı sıra tabi ki herkes de haddini bilecek. herkes senin kırmızı çizgilerin olduğunu bilecek ve istediği gibi konuşamayacak. tepki göstermek /eleştirmek kolay. :KK67:eğer konuşabileceğin bir kişiyse ona da artık tahammülünün kalmadığını anlatabilirsin.:KK5: tahammülün kalmadıysa bunun bir sebebi var. herhalde doğduğundan beri tahammülsüz değilsin. ya üzerinde fazla iş yükü var , ya kendine hiç zaman ayırmıyorsun ,ya stres oluşturan bir takım faktörler var çevrende veya kendini yeterince ifade edemiyorsun yani kimse seni anlamıyor.
seni anlama ve yardımcı olma ihtimali olan insanlarla konuşmak sana iyi gelebilir.:KK19: çözüm bu kadar basit aslında kuzum.
bir tane hayatın var ve bunu böyle şeylerle heba etme ,gönlünce yaşa. kimsenin de buna engel olmasına izin verme.:dondurma::süslü::KK59::21:
İnşallah bende zamanla ogrenirim bu dengeyi kurmayi

Kızlar regl oldum tartıda kötü yansıyacak yaa 🥺 - eksi gelecek ama istediğim kadar güzel olmuyck
Etkilemez canim yaa cok fazla ekside olsan bile yeter
Evime yeni taşındım canım, sorun yaşamadım, aksine herşeyi sıfırdan yaptırdık ve eşim ben ne dersem onu yaptırdı, müteahit tanıdığımız biri, yengen ne derse öyle yap dedi.
Vaktiyle eşimle çok problemimiz oldu, o zaman bile adamın gözünün içine bakıyordum, şimdi yine onu çok seviyorum ama içimde tarif edemediğim bir soğukluk var
😔😔

Kızlar regl oldum tartıda kötü yansıyacak yaa 🥺 - eksi gelecek ama istediğim kadar güzel olmuyck

Ben regl oldum :KK43: ya ben 5leri göremeyecek miyim :KK43: bu arada internetimiz gitti sebepsizce çok giremeyeceğim inşallah bir an önce gelir
Kızlar arkamdan geliyor teker teker:KK48:
Bu hafta az eksiniz olsa da haftaya güzel yansır😍

evet ilçelere yağdı. yüksek yerlere yani. metropolde yok ama yakınlara yağdı.

geçmişi çok düşünme canım. insan düşündükçe içinden çıkamıyor. dönem dönem hepimizde oluyor. ama geçmiş için, değiştiremeyeceğimiz şeyler için yapılacak birşey yok. ben böyle dedim kendim için. şimdi ve gelecek önemli.
ilgini dağıt bence. çokça dua oku, yasin oku. youtube ta komik veya pozitif videolar izle. komik ve pozitif diziler, filmler ile vs. enerjini yükselt tatlım.

kilo vermek bir süreç... kafanı toplamadan olmuyor. ama burası çok hareketli ve pozitif. belki gelirsen sen de odaklanırsın :KK19:
Evet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
Yasin filan okumaya çalışıyorum, onun dışında ufak dualar filan ediyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum, şımarıklık etme diye, nerden nereye geldiğimin, nasıl geldiğimin farkındayım, umarım çabuk geçer

yavaştan spor yap ve menülerine yine dikkat et canım. tatlı yerine glisemik indeksi düşük meyve ye. yine de azami önlersin.
Çok dikkat ediyorum canım benim çok çok oda eksi gelirim ama hedefim 1.500 vermekti herhalde 800 falan eksi çıkar 😔bu regl nerden geldi ta birde ilk defa

Back
X