Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
Yasin filan okumaya çalışıyorum, onun dışında ufak dualar filan ediyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum, şımarıklık etme diye, nerden nereye geldiğimin, nasıl geldiğimin farkındayım, umarım çabuk geçer
Bizimde kedimiz var abla cok iyi geliyor 🥰🥰
Babam normalde sinirlidir kedi geldiğinden beri daha sakin 🥰🥰

Evet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
Yasin filan okumaya çalışıyorum, onun dışında ufak dualar filan ediyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum, şımarıklık etme diye, nerden nereye geldiğimin, nasıl geldiğimin farkındayım, umarım çabuk geçer
Sen ne şeker bir şeysin böyle:KK74:
Anlattıkların o kadar güzel ki hayran oldum tanımadan. Rabbim senin gibi insanlarla doldursun çevremizi. :dua:

Iyi akşamlar kızlar, bugünlük yeme işi bitti. Menümü paylaşayım ama adımlarımı daha sonra paylaşacağım. Dün adımlarımı gönderdikten sonra 2000 adım daha attım çünkü 😁

Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir, 5 tuzsuz zeytin,
4 kiraz domates, 1 tabak yeşillik.

Öğlen 13.30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2yk yoğurt.

Akşam 17.30
2 tabak kabak yemeği (sadece kabak ve salçalı su ile pişmiş)
1 kase yoğurt.

Suyu 2 ltye tamamlarım.
fesang fesang Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum

Iyi akşamlar kızlar, bugünlük yeme işi bitti. Menümü paylaşayım ama adımlarımı daha sonra paylaşacağım. Dün adımlarımı gönderdikten sonra 2000 adım daha attım çünkü 😁

Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta,

Öğlen 13.30
2yk yoğurt.

Akşam 17.30
1 kase yoğurt.

Suyu 2 ltye tamamlarım.
afiyet olsun canım. harika bir menü 🥰🥰🥰 💙💙💙🙏🧿

Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta,

Öğlen 13.30
2yk yoğurt.

Akşam 17.30
1 kase yoğurt.

Suyu 2 ltye tamamlarım.
Afiyet olsun canım 😍ben de yatağa geçince atıyorum menü ve sporu😂3-5 adım eksik kalmasın diye😁

Namaza başladım, hatime başladım. Ama hiç bir şeye yetişemiyorum. Evet içim biraz daha huzurlandi. Ama hep çok yorgunum, hiç bir şeyden zevk almiyorum mutlu olamıyorum

Adımlarım
Yatana kadar 10000 yaparım ama şimdiden atıyım dedim Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20220209-185228_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20220209-185228_Pedometer Step Counter.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 27
Back
X