- 8 Eylül 2016
- 103.294
- 438.084
- 898
- 36
Tamam canim ekledim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim ekledim
Ben akşam saat 19.dan sonra bir fındık bile yemiyorum kaptanım sadece su çay ıhlamur içiyorum acıkmıyormuyum acıkıyorum ama asla bişey yemek yok lepitin hormonunu çalıştırmak lazımmaviş takımım hafta geldi geçti. geldik Cumaya... bu saatten sonra artık ağzımıza fermuarları çekiyoruz ve yeşil çay ile su içiyoruz. yarın da güzel eksiler görüyoruz
Cordelia
@dolunaydagel
sara_28
@sengulll
@Lavinia_84
@KarlarKralicesi
@ugurbocuuu
@EppekArasi
@oya17
Harikasın canım.Ben akşam saat 19.dan sonra bir fındık bile yemiyorum kaptanım sadece su çay ıhlamur içiyorum acıkmıyormuyum acıkıyorum ama asla bişey yemek yok lepitin hormonunu çalıştırmak lazım![]()
Demek ki vermişsin kız yalan mı söyleyecekBen ne zaman 3-4 kilo verdim. Tövbe.![]()
Tamam canimZıpzıp kuşum ben bu hafta Yeşilde olayım. İnternet için hala haber yok, adım fotosu atabilir miyim bilmiyorum ordan burdan giriyorum şu an yürüyüş yapıyorum annemin apartmanının önünden yazıyorum yine :))
belli olmaz canım öyle düşünme. yarına eksi gelirsin senBen artık ne gelirim bilmiyorum şiş hissediyorum hem reglden hem wcden. Hakkımızda hayırlısı inşallah herkes eksi görür
İnşallah canım ama artı gelsem bile vazgecmicem. 8 Mart hedefim 55belli olmaz canım öyle düşünme. yarına eksi gelirsin sen![]()
Öyle yaş kaldı mı ya?? Yaş dediğin 30+ benim bildiğim23 yaşındayım![]()
Vallahi zipzip söylesin. İlk diyete başladım. O zaman sayfada değildim. 1,9 kg verdim. Menülerime baksana canım dolu dolu.Demek ki vermişsin kız yalan mı söyleyecek![]()
Ama sende geçen haftadan çok ödem var inşallah onların bir kismini atmışsındırVallahi zipzip söylesin. İlk diyete başladım. O zaman sayfada değildim. 1,9 kg verdim. Menülerime baksana canım dolu dolu.![]()
Evet canım sen genelde 500-1500 arasinda kilo veriyordun daha fazla verdigini bende hatirlamiyorumVallahi zipzip söylesin. İlk diyete başladım. O zaman sayfada değildim. 1,9 kg verdim. Menülerime baksana canım dolu dolu.![]()
Tamam gitmeden duzelttim bendeHayır vazgeçtim masterfitte olucamZipzip- duy beni gitmeeeeeee
Tatlim gitmedin di miAfiyet olsun canim
Tamam canim
Dogum gününuz kutlu olsun simdiden
Afiyet olsun canim
Iyi akşamlar canım![]()
Amin inşallah.Ama sende geçen haftadan çok ödem var inşallah onların bir kismini atmışsındır