Bunu niye aldım bilmiyorumHarikasın canım.![]()

İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Benim bildiğim 50-Öyle yaş kaldı mı ya?? Yaş dediğin 30+ benim bildiğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu niye aldım bilmiyorumHarikasın canım.![]()
Benim bildiğim 50-Öyle yaş kaldı mı ya?? Yaş dediğin 30+ benim bildiğim![]()
Heh sağolasın kuşumEvet canım sen genelde 500-1500 arasinda kilo veriyordun daha fazla verdigini bende hatirlamiyorum
Belki bir kere 1700 vermis olabilirsin
Yarin unutmazsam bakayim :)
Tamam gitmeden duzelttim bende![]()
Tatlim internet transfer olayı olmuyor mu operatörlerdeAma sende geçen haftadan çok ödem var inşallah onların bir kismini atmışsındır
Bunu alacaktımBen ne zaman 3-4 kilo verdim. Tövbe.![]()
Bende seni cok seviyorum ablacım cook mutlu oldumTatlim gitmedin di mi
Az önce hava durumunda Ankara' yi gördüm. 6, -6. Eş akraba tarafimin tamamı orada oturuyor. Ama benim aklıma sadece sen geldin.
Ben gerçekten seni çok seviyormuşum
Sevdiğimi biliyorum da bu kadarını bilmiyordum![]()
Uğraşma canım ya vermedim 3 kilo . Rüyamda bile. Zaten bol bol yedim.Evet canım sen genelde 500-1500 arasinda kilo veriyordun daha fazla verdigini bende hatirlamiyorum
Belki bir kere 1700 vermis olabilirsin
Yarin unutmazsam bakayim :)
Tamam gitmeden duzelttim bende![]()
Azıcık kıskandım.Tatlim gitmedin di mi
Az önce hava durumunda Ankara' yi gördüm. 6, -6. Eş akraba tarafimin tamamı orada oturuyor. Ama benim aklıma sadece sen geldin.
Ben gerçekten seni çok seviyormuşum
Sevdiğimi biliyorum da bu kadarını bilmiyordum![]()
Bende seni cok seviyorum ablacım cook mutlu oldum![]()
Cordeliaa(76.25/74.8/1.45/%1.902)Uğraşma canım ya vermedim 3 kilo . Rüyamda bile. Zaten bol bol yedim.
İyi geceler canım.![]()
Ayyyy transfer etmiş kadar oldun kuzummmTatlim internet transfer olayı olmuyor mu operatörlerdebenimki her ay kalıyor bitmiyor da işe yarasa bari
![]()
Şimdi ben onu Ankara'daki yakınlarımla kiyasladim bebeğim. Zaten sonradan fark ettim. Elif'in o an aklıma gelmesi gerçekten beni etkiledi. Masterfitte hepinizi çok sevdiğimi biliyorsun kordişim, canım kaptanım.Azıcık kıskandım.![]()
Ama ama sorunun çözülmediAyyyy transfer etmiş kadar oldun kuzummm
Ben de seni çok seviyorum takılıyorum canım.Şimdi ben onu Ankara'daki yakınlarımla kiyasladim bebeğim. Zaten sonradan fark ettim. Elif'in o an aklıma gelmesi gerçekten beni etkiledi. Masterfitte hepinizi çok sevdiğimi biliyorsun kordişim, canım kaptanım.
![]()
Sen de artı gelme biz de artı gelmeyelim noluuuuurKırmızı kuşlar yarın ben artı mı gelirim eksi mi bilmiyorum ama size güveniyorum hepinizin eksi gelecegine inanıyorum. Çok güzel bir hafta oldu hepinize teşekkür ediyorum.
pastelfit
Elhan
Hallederiz
Kinoalihatun
Aomine Daiki
askrhpozitif
Kahve __Kokusu
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
DeryaOnDiet
Yaaa umarım artık yarın ararlar. Ne kadar zormuş internet yokluğu. Annemin apartmanının onundeyim bu saatte onun wifisnden giriyorum.Ama ama sorunun çözülmedi![]()
Canım ben menülere dikkat etmeye çalıştım arada yediğim zamanlar oldu kocam sağolsun. Ama regl ve wc sıkıntısı var şu anda. Bu sabah hap içtim yine de çıkamadım neyse hepimizin canı sağolsunSen de artı gelme biz de artı gelmeyelim noluuuuur![]()
Yarın inşallah bol bol eksiler gelsinKırmızı kuşlar yarın ben artı mı gelirim eksi mi bilmiyorum ama size güveniyorum hepinizin eksi gelecegine inanıyorum. Çok güzel bir hafta oldu hepinize teşekkür ediyorum.
pastelfit
Elhan
Hallederiz
Kinoalihatun
Aomine Daiki
askrhpozitif
Kahve __Kokusu
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
DeryaOnDiet