Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

2 ye kadar bekleyelim canim orucsun sen normalde 3-4 gibi tartiliyorduk ramazanda
Acelemiz yok 🤗
Kimseyi bekletmek istemem. Bubhafta 3 gün oruç oldu çok yaramadı bana. 1 ayda bozdum tüm dengemi. Bu arada MasterFit te varım canım. Beni de yaz lütfen.

Günaydın canim ❤

😅😅
Cuma ödülü olsun:))

Tamam canim olur🤗

Hosgeldin tekrardan canim ben elif 32 yasindayim inşallah hedefine birlikte ulasiriz

Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek msiin

Az once yazdigin guncel kilon mu canim
Bugunden itibaren menülerini bekliyoruz

Baslangicin hayirli olsun canim❤
Masterfite ekliyorum
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 8.000 adim atiyoruz
menu paylasiyoruz

Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim 🤩
Devam edeceğim cnm

Atamazsan takımının toplam adımı diğer takımdan azsa avantaj puanını kaybediyor takım zamanla alışırsın canım.
Tamam canım. Takıma destek amaçlı en az 8000 adım atmam gerekiyor. 👍
Attığın videoları da yapmak isterim. Ama rahatsızım şu ara birkaç gün yapamayabilirim. Bianda da yüklenmek istemiyorum. Spor yapmıyordum çünkü.😊

Tamam canım. Takıma destek amaçlı en az 8000 adım atmam gerekiyor. 👍
Attığın videoları da yapmak isterim. Ama rahatsızım şu ara birkaç gün yapamayabilirim. Bianda da yüklenmek istemiyorum. Spor yapmıyordum çünkü.😊
Sağlık önemli kendini zorlama. Yürüyüşü yavaş yavaş bölerek yapabilirsin. ♥️

Günaydın canlarım. Yaaa ben tartilamadım sabah Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum çok özür dilerim. Sabah bir uyandım 8ceyrek ders saat 8bucukta başlıyor. Saçımı bile tarayamadan çıktım evden. Çok özür diliyorum
225694914_533723491399365_4868888226761358188_n.webp

Selam MasterFitin Muhteşem sporcu hatunları

Bu hafta 2 video belirledim. 2 video yaparsanız Toplam 1.500 puan kazanacaksınız.

1. Video 500 puan 2. video 1.000 puan olacak

1. Video Ben seçtim 500 puan

2.video @pastel34 seçti. 1.000 puan

Not: Sağlık sorunu olanlar , hamileler ve benim spora ihtiyacım yok diyenler bu mesajı dikkate almasın lütfen. :KK66:
Zor hareketleri kolaylaştırın ya da yapmayın lütfen... ♥️♥️♥️

Hemen favori listesine gönderiyorum tatlım. Seçen gözleriniz parmaklariniz dert görmesin. :dua:Bize de Allah enerji nasip etsin de yapak spor puanlarını toplayak :super::KK60:

Back
X