- 8 Eylül 2016
- 103.317
- 438.152
- 898
- 36
Dogruyuz canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogruyuz canim
O zaman benim kilom sonucu belirleyecek gibi. Puanlar çok yakın. Ne kadar bekleyelim?Bildirimsiz olacak canim yani 0 olarak girecek yüzdesi
2 ye kadar bekleyelim canim orucsun sen normalde 3-4 gibi tartiliyorduk ramazandaO zaman benim kilom sonucu belirleyecek gibi. Puanlar çok yakın. Ne kadar bekleyelim?
Kimseyi bekletmek istemem. Bubhafta 3 gün oruç oldu çok yaramadı bana. 1 ayda bozdum tüm dengemi. Bu arada MasterFit te varım canım. Beni de yaz lütfen.2 ye kadar bekleyelim canim orucsun sen normalde 3-4 gibi tartiliyorduk ramazanda
Acelemiz yok![]()
Daha okuldayım canım yarın sabah tartilicqmtartılmadın mı?
Atın beni denizlere
Çok eksimiydin canım?Daha okuldayım canım yarın sabah tartilicqm
Atın beni denizlere![]()
Devam edeceğim cnmGünaydın canim ❤
Cuma ödülü olsun:))
Tamam canim olur
Hosgeldin tekrardan canim ben elif 32 yasindayim inşallah hedefine birlikte ulasiriz
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek msiin
Az once yazdigin guncel kilon mu canim
Bugunden itibaren menülerini bekliyoruz
Baslangicin hayirli olsun canim❤
Masterfite ekliyorum
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 8.000 adim atiyoruz
menu paylasiyoruz
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim![]()
Tamam canim ekledimKimseyi bekletmek istemem. Bubhafta 3 gün oruç oldu çok yaramadı bana. 1 ayda bozdum tüm dengemi. Bu arada MasterFit te varım canım. Beni de yaz lütfen.
Tamam canim ekledimDevam edeceğim cnm
Artı geleceğimi düşünüyorum ama en ufak bir fikrim yok. Bişey söyleyeyim mi sabah geç kalkacagimi rüyamda da gördüm hatta gece boyu uyanıp saati kontrol ettimÇok eksimiydin canım?![]()
Düzeltirim cnnmGöstergeni düzeltsene canikom
Tebrik ederim -200 böyle böyle gidecek insallah
Artı geleceğimi düşünüyorum ama en ufak bir fikrim yok. Bişey söyleyeyim mi sabah geç kalkacagimi rüyamda da gördüm hatta gece boyu uyanıp saati kontrol ettimsabah o kadar telaşla çıktım ki evden
Teşekkür ederim bitanem aynı dilek temennilerleSağol Ablaların Gülü hayırlı nurlu huzurlu bol eksili cumalar![]()
cepten yaptım ya seni etiketlememişim.Evet kör gözlerim kaçırmış.![]()
Tamam canım. Takıma destek amaçlı en az 8000 adım atmam gerekiyor.Atamazsan takımının toplam adımı diğer takımdan azsa avantaj puanını kaybediyor takım zamanla alışırsın canım.
Sağlık önemli kendini zorlama. Yürüyüşü yavaş yavaş bölerek yapabilirsin.Tamam canım. Takıma destek amaçlı en az 8000 adım atmam gerekiyor.
Attığın videoları da yapmak isterim. Ama rahatsızım şu ara birkaç gün yapamayabilirim. Bianda da yüklenmek istemiyorum. Spor yapmıyordum çünkü.![]()
Selam MasterFitin Muhteşem sporcu hatunları
Bu hafta 2 video belirledim. 2 video yaparsanız Toplam 1.500 puan kazanacaksınız.
1. Video 500 puan 2. video 1.000 puan olacak
1. Video Ben seçtim 500 puan
2.video @pastel34 seçti. 1.000 puan
Not: Sağlık sorunu olanlar , hamileler ve benim spora ihtiyacım yok diyenler bu mesajı dikkate almasın lütfen.
Zor hareketleri kolaylaştırın ya da yapmayın lütfen...
Etikete bakmiyorum Cumaları canım. Tüm mesajları okumaya çalışıyorum arada bir mesaja cevap yazınca sayfa düzeni bozuluyor. Ben de kaçırıyorum.cepten yaptım ya seni etiketlememişim.