Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahve ve caysever arkadaşlar size güzel yüzde iki yüz sonuç veren bir tarifimi hatırlatmaya geldim. Bu tarif dişlerimizi iki üç ton daha beyazlatan tamamen sağlıklı bir tarif. Nereden aklıma geldi derseniz geçenlerde kulüpten bir arkadaşım aklına gelmiş yapmış. Bir teşekkür mesajı atmış özelden. Bizim kızlar da faydalansın di mi ama :süslü:
Şimdi üç malzemeli tarifimi gerçekten yapmak isteyenler var mı ona göre yazacağım. :KK69:
Evet diş beyazlatıcı geldi . :rolleyes::rolleyes:

Bende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı ya
Benim de hiç geçmeyen bir uyku halim var. Geceleri kalitesiz uyuyorum uyku apnesi var sanırım, sabah kaçta kalkarsam kalkayım dinlenmiş olmuyorum

Kahve ve caysever arkadaşlar size güzel yüzde iki yüz sonuç veren bir tarifimi hatırlatmaya geldim. Bu tarif dişlerimizi iki üç ton daha beyazlatan tamamen sağlıklı bir tarif. Nereden aklıma geldi derseniz geçenlerde kulüpten bir arkadaşım aklına gelmiş yapmış. Bir teşekkür mesajı atmış özelden. Bizim kızlar da faydalansın di mi ama :süslü:
Şimdi üç malzemeli tarifimi gerçekten yapmak isteyenler var mı ona göre yazacağım. :KK69:
Merakla tarifini bekliyorum ablacim🤩

Limon macun zerdeçal 🤣🤣🤣

Bende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı ya
Saracim dün ben de yutkunamamaya başladım. Sonra öksürük ateş hapşırma devamı geldi. C vitaminli bir hap ve antibiyotikle bu sabah çok iyiyim. Hatta birazdan yürüyüşe çıkacağım canim. Kendine iyi bak çok geçmiş olsun. :KK60:

Saracim dün ben de yutkunamamaya başladım. Sonra öksürük ateş hapşırma devamı geldi. C vitaminli bir hap ve antibiyotikle bu sabah çok iyiyim. Hatta birazdan yürüyüşe çıkacağım canim. Kendine iyi bak çok geçmiş olsun. :KK60:
Bende c vitamini takviyesi alıyorum antibiyotik içiyorum canım bugün düne göre biraz daha iyi hissediyorum sma halsizlik fena güçsüzlük fena bünyem zayıf düştü sanırım

Bu arada sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine 😘

Merakla tarifini bekliyorum ablacim🤩
Bir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.
Az önce kendim yaptım kalanını eşime biraktim. Üç kişiye yetiyor bu tarif.
Boleynkizi yapmış ve mesaj atmış bana. Bir sürü dua ediyor yavrum. :oops:
Yaptıktan sonra dönüş yaparsan sevinirim. Malzemeler inşallah vardır.

Bende c vitamini takviyesi alıyorum antibiyotik içiyorum canım bugün düne göre biraz daha iyi hissediyorum sma halsizlik fena güçsüzlük fena bünyem zayıf düştü sanırım

Bu arada sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine 😘
ColdawayC soğuk algınlığına çok iyi geliyor canım. Sadece C vitamini yetmiyor. Şifa olsun bitanem ❤️ teşekkür ederim.

Back
X